2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره سونو خودش انجام داد خیلیم خوب انجام داد پشت پرده رو پامم ملحفه گذاشت اصلا دید نداشت به اینور فقط ...

شما تحت درمان هستید یا همسر؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر دومون باهم

مشکل همسرتون خیلی حاد؟ آزمایشا همسرتونو بردید پیش دکتر نصر؟ خودشون ارجاع نمیدن ب ارولوژ؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خیلی خوبه😍من از هر دو جنس میخواستم که خدا یکیش رو بهم داد انشالله اون یکی هم بده  به شما چه ا ...

من همه آزمایشاتمو قبل عید پیش یوسف نژاد تو لاله انجام دادم الان اولین باره میخوام برم نصر.

امیدوارم همین آزمایشها رو قبول کنه و جدیدش رو نخواد

مشکل همسرتون خیلی حاد؟ آزمایشا همسرتونو بردید پیش دکتر نصر؟ خودشون ارجاع نمیدن ب ارولوژ؟

شوهرم واریکوسل داره مورفولوژیش پارسال 6 درصد بود ولی  تو ابن سینا که دوماه پیش انجام داد دیدم زده یک درصد حرکت اسپرم آ هم صفره ولی خداروشکر دکتر گفت موردی نداره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه عزیزدلم مشکل ندارم شرایطم مثل شماست قوامی روانتخاب کردم چندروزدیگه برای ویزیت دوم وانجام دادن سون ...

چه ازمایشاتی دادین عزیزم؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
 من همه آزمایشاتمو قبل عید پیش یوسف نژاد تو لاله انجام دادم الان اولین باره میخوام برم نصر. ام ...

چیا بودن عزیزم 

شوهرم واریکوسل داره مورفولوژیش پارسال 6 درصد بود ولی  تو ابن سینا که دوماه پیش انجام داد دیدم ز ...

خداروشکر ک نظر دکتر این بوده. این مدت ک پیش دکتر نصر دارو میگیرید دیگه ارولوژ نمیرید؟ شوهرت دارو نمیگیره؟

ازچی؟ شمانمیترسین؟ اینهمه خانم انجام دادن اینجافقط من نمیترسم

ناراحت شدید الان پرسیدم🙊منظوری نداشتم کلی خواستم بدونم که اینجا خانوما میرن واسه آی وی اف نمی ترسن استرس ندارن بخاطر کرونا میخواستم انرژی بگیرم ازتون که منم بتونم برم همین فقط😌

آره سونو خودش انجام داد خیلیم خوب انجام داد پشت پرده رو پامم ملحفه گذاشت اصلا دید نداشت به اینور فقط ...

سونو شکمی مگه نیست؟ 

شوهرم واریکوسل داره مورفولوژیش پارسال 6 درصد بود ولی  تو ابن سینا که دوماه پیش انجام داد دیدم ز ...

بنظرتون برای من ک خودم مشکلی ندارم دکتر نصر تاثیر داره؟ 

خداروشکر ک نظر دکتر این بوده. این مدت ک پیش دکتر نصر دارو میگیرید دیگه ارولوژ نمیرید؟ شوهرت دارو نمی ...

شوهرم مکمل می خورد قبلا همونم ادامه میده البته کم وبیش خیلی وقته نمی خوره درست حسابی دکتر نصر هم اصلا نکفت شوهرم چی بخوره چی نخوره فقط منو سونو کرد رفت همکارشم داروهامو نوشت برام توضیح داد چیکار کنم

والا پونزده تاچیزنوشته چندتاشوسردراوردم تیروییدو ایدزو قندو .... همسرم همینطور با آز اس پ ر م

مرسی عزیزم