2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
من جدیدا نگرفتم، اتفاقا طعمشم دوست دارم خیلی ولی بخاطر تیروییدم نخوردم، دو سه روز پیش آز دادم تی اس ...

وااای من اصلا دوس ندارم بزوووور میخورم😣😣😩😩

خوبه جواب آزت

منم ماه قبل آز دادم t3,  t4 رو هم دادم اتفاقا

جوابشون خوب بود

اشکالی نداره اگه ندادی اینارو مهم tsh هست که خوبه عددش نگران نباش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت بخیر دوستان کسی امپول پیورگان میخواد؟

کسی خریده و طبیعی بارار شده اگر میخواید به ایدی من پیام بدید یا همین جا بزارید و درخواست دوستی بدید من پنحشنبه جمعه میام میبینم

۱۲ تا میورگان ۳۰۰ که دی ۹۸ خریده و تا ۲۰۲۲ تاریخ دارن

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
مشکلم همینه که بلاست نمیشن تا مورولا خوب رشد میکنن یهو میگن ضعیف شدن، حالا این سریو گفتم حتما سه روز ...

ای بابا،،،،انشاالله اینبار دیگه خوب رشد میکنن و محکم به دلت میچسبن عزیزم توکلت به خدا باشه

سلام خانوما خوبید بالاخره ما تصمیم گرفتیم بین ابن سینا و کیلنیک مام یکیو انتخاب کنیم واسه ادامه کار باشوهرم رفتیم پیش دکتر نصر در کیلنیک مام آزمایشاییم که ابن سینا انجام داده بودیم بردیم بهش نشون دادیم البته خودش فقط اومد سونو کرد رفت همه حرفارو دستیارش گفتو کارارو دستیارش انجام داد گفت واسه ماه دیگه بیایین واسه آی وی اف خواستم ازشون بپرسم چرا اوندفعه با اینکه همه چی خوب بود منفی شد یادم رفت خودشونم چیزی نگفتن ولی روی هم رفته راضی بودم ازشون 

ولی تو این وضعیت کرونایی میترسم بریم واسه آی وی اف 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
به امیدخدا من شکم دارم 85 هم هستم😅😅😅 برای منو پروژسترون اینجوری کرد یعنی دقت کردم هر دوره ای که ...

سلام خوبی عزیزم چه خبر چیکار کردی

منم قبلا شکم نداشتم الان خیلی شکم آوردم😳

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏