2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
کلم بروکلی بخر هر روز بخور معجزه میکنه حتما حتما کیست میره...امتحانشم ضرر نداره اصلا

عزیزم کم کاری تیرویید دارم کلا کلم برام خوب نیست😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کم کاری تیرویید دارم کلا کلم برام خوب نیست😕

منم دارم  و قرص مصرف میکنم ولی همین یه ماه و دارم میخوردم میخوام کیستم کامل کامل برطرف شه خیالم راحتشه یک ماه خوردنش به نظرم ضرری نداره تازه دارم همراهش قرصم میخورم دیگه

من یه روز در میون میخورم...چقدم کلم گرون شده قدیما مفت بود

اتفاقا دوباره الان وزنم بالا رفته زیادم غذا نمیخورما اکثر روزا که صبحانه و ناهار نمیخورم فقط سه چهار ...

عزیزم عجیبه که همه جنینات گرید آ بودن و تا بکیش هم نگرفته

جنینات قبل انتقال بلاست نمیکنن یا هچینگ کنن برا شانستو میبره بالا

تا حالا هیسترو نشدی ببینی جنینای به این خوبی چرا نمیگیره برات و منفی میشی آخه حیفه واقعا

سلام بچه ها خوبین.من امروز سوم پریدومه.استرادیول میخورم.تو سیکل انتقالم.اولین بارمه.مشکلمم فقط تنبلی تخمدان هست.خانمای ک مثبت شدین چیکارا کردین ک مثبت شده میشه کمکم کنین ممنون میشم عزیزان.برام دعا کنین 12ساله منتظرم.انشالله مثبت بشه برام

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام بچه ها خوبین.من امروز سوم پریدومه.استرادیول میخورم.تو سیکل انتقالم.اولین بارمه.مشکلمم فقط تنبلی ...

سلام عزیزم منم انتقال دادم  ولی معلوم نیس اخرش چی میشه ...به نظرم شما تادوروز قبل انتقال غذاهای مقوی وگرمی بخور کله پاچه وحلیم هم خوبه بخوری ...توی غذاهات اب قلم بریز ..بعد ازانتقال هم غذاهای خیلی گرمی وخیلی سردی وادویه دار وچیزایی که بهشون الرژی  داری نخور دوسه روز استراحت کن وحموم نرو عزیزم تا اونجایی که بلد بودم گفتم امیدوارم این دفعه مثبت بشی وانتظارت پایان خوش داشته باشه 😍😍صاحب دوتانینی نازبشی 

نه عزیزم من اوابوست نداشتم رویال ژلی خوردم سارای تازگیا خریده فک کنم حدود ۵۰۰تومنه

وااای چقد گرون!!!

پودر اینوفولیک گرفتم بخورم خوبه به نظرت؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
وااای چقد گرون!!! پودر اینوفولیک گرفتم بخورم خوبه به نظرت؟

من نداشتم ولی خیلیا استفاده کردن خوب بوده حتما استفاده کن ایشالا کلی تخمک خوب داشته باشی وبعدش کلی جنین تپلی تشکیل بشه 

عه  عزیزم 😔😔😔😔😔😔😔 نمیدونم چی بگم واقعا متاسفم خیلی ناراحت شدم ..خدایا چقد بد بود این هفت ...

امیدوارم تو نتیجه بگیری حداقل، برو آزمایش بده هاش سی جی اثرش رفته دیگه هر چی باشه الان مشخصه.