2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست
من جدیدا انجام دادم  ۴ و هشتصد روز عمل ۲ و پونصد داروها با بیمه تامین  ۷۵۰ هم هزینه فری ...

میشه بگی دکترت کی بود تهرانی یا شهرستان؟! ببخشید میپرسم🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بعله عزیزم ...نه راستش هم بیبی چک ندارم هم چون روز انتقالم وروز سوم اچ سی جی زدم برای همین میترسم بی ...

امیدوارم به حق امام رضا پنجشنبه هم شما ما رو خوشحال کنید. چیزی نمونده تاپنجشنبه سرگرم کن خودتو و اماده باش برای یه جشن حسابی

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم به حق امام رضا پنجشنبه هم شما ما رو خوشحال کنید. چیزی نمونده تاپنجشنبه سرگرم کن خودتو و اما ...

الهی امین عزیزم مرسی خیلی ممنون ایشالا که بشه خودمم خیلی دوس دارم زود شب بشه وروزا بگذره ، ایشالا همه ی منتظرادلشون شاد میشه 

حالا میفهم خدا خودش بخاد هیچی جلودار نیست. کاش من پیشتون بودم خوشحالیتونا میدیدم...... همسرتون چه ع ...

الهی که بزودی خودتون این حس رو تجربه کنید

همسرمم خیلی خوشحال شد الحمدلله

هر چی خدا رو شکرکنیم کمه

قدم 163 وزنم 72😥😥😥 دو مرحله ای یعنی جنین سه روزه و پنج روزه مثلا یه روز میرم برام جنین سه روزه ...

مثل همیم قدووزنمون 

من شکم ندارم 

س ی ن ه  ام درشته روترازو تاثیر داره😑۸۵

اگه خدابهم نی نی بده بعدا عمل کوچیک کردن س ی ن ه انجام میدم

خدایابه امیدخودت🌺
مبارک باشه عزیزم کی بیبی چک گذاشتی ؟ منم روز دهممه ...بتات هم خوبه عزیزم دوروز دیگه همون ازمایشگاه ت ...

فداتشم.صبح گذاشتم .انشاالله توام مثبت میشی عشقم توکلت بخدا باشه.