2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هزینه ای وی اف ده تومنه

میدونم هزینه پانگچر وتو ابن سینا میخوام تو مراحل آزمایش و تشخیص هستم تا حالا سه تومن خواستم ببینم قبل عید پرسیدم گفتن ۴ تومن گفتم ببینم افژایش داشته در چه حد گیر نکنم تو این اوضاع وخیم اقتصادی 😁🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام بچه ها این جواب آزمایشه چطوره  مال یه بنده خدایی هست ازم پرسیده  ممنون میشم بهم جوا ...

واضح نیست اصلاً

مرکز مام پیش دکتر نصر با سرنگ ازش اسپرم گرفتن پسا شده

میشه بدونم چرا با سرنگ؟ آخه ب شوهرم ک خیلی ضعیف هست دکترش گفته با سرنگ نیازی نیست چون ممکنه وضعیتش رو بدتر کنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم انشاالله مامان شدی ❤️💙 آخه ترشح بدبو رنگی نداری ولی از یه طرف خارش داری میتونه به خاطر انتقا ...

ایشالااااا..با دعای شما لیانا جون .‌‌‌....من اصلا شیاف نمیزارم چون بسیار مستعد این مدل خارش ها هستم به دکترم گفتم شیاف نمیخوام . روزی دوتا آمپول پروژسترون رو در یک مرحله میزنم.

شوهرمنم‌با سرنگ گرفتن ۴۰۰شد.برای روز تخمک کشی هم‌گفتن با سرنگ میگیرن.چرا شوهرشما اینقدر زیادشد؟

تعداد چهارصد هزار؟ چرا با سرنگ؟ دکتر ارولوژ به شوهرم گفت از بیضه بگیری  ضعیت بدتر میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بنظرم اگه اوابوست بخوری یا کیوتن زنان خوبه

مامان گل چرا تیکر نداری 😁😁خودم عاشق اینم یه روز پایین اسمم تیکر داشته باشم مامان گل بذار دلم شاد شه 🤭🤭😘🥰

اسپرم نداشت با سرنگ از بیضه نمونه گرفتن ببینن میشه میکروکرد یاته

چه خوب بسلامتی نتیجه بگیرید. اتفاقا دکتر همینو گفت، گفت کسایی ک صفر هستن میشه با سرنگ گرفت چون ممکنه تو بیضه باشه. ولی کسی که تعدادش کمه تو بیضش نیست اصلا.