2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
عزیزم ازمایش دادم منفی شد .منم تا روز نهم دهم اینجوری بودم ولی بعدش انگار نه انگار.فعلا هم پریود نشد ...

خیلی ناراحت شدم ارزو جون نمیدونم چرا اینطوری شد اخه اینهمه منفی 😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا موندم که چیکار کنم.تو این اوضاع میترسم برم تهران.شوهرمم مشکل ریوی داره.خلاصه موندم بلاتکلیف.

عزیزم منم همین نگرانی ها رو دارم ،اگر سنت پایینه و ذخیرت خوبه فعلا صبر کن ،منم خیلی میترسم تو این اوضاع برم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم منم همین نگرانی ها رو دارم ،اگر سنت پایینه و ذخیرت خوبه فعلا صبر کن ،منم خیلی میترسم تو این او ...

ذخیره م خوب بود با آزمایش یه سال پیش.ولی سنم بالاست.۴۱ سالمه

خدایا شکرت  
از ۴ تا تخمک یکیش جنین سه روزه شد.

ممنونم از جوابتون😍 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ذخیره م خوب بود با آزمایش یه سال پیش.ولی سنم بالاست.۴۱ سالمه

سنتون زیاد بالا نیست ،ولی اگر به تاخیر نندازی بهتره 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بله برای سومین باره ،والله من که خودم دکتر رو ندیدم ،فقط آزمایش نوشت هیچ نظری نداد گفت تا بعد ا ...

ممنون از جوابت. 😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخی شما از محیا خبر دارین؟ مامان شده؟

نه منم خبر ندارم قبلا اینجا میومد توی تاپیک بارداری دیگه هم میشناختمش میخواستم ازش خبر بگیرم

امیدوارم باردار شده باشه @mahay    

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
لی لی جون من فکر میکنم به خاطر دستکاری ایناست. وگرنه اگه عفونت بود که دائم این حالت رو داشتی. بعدم ع ...

مرسی عزیزم.من ترشح دارم ولی بیرنگ.و شیو هم نمیکنم لیزر کردم و کلا دیگه هیچی نداره...برام دعا کن قربونت

خانما من امروز ۱۳انتقالم هست تا پریروز کمردرد داشتم پادرد داشتم و همش فکر میکردم الان پریود میشم نمی ...

ایشالا که خیره و میخوای بیای با یه بتای عالی خوشحالمون کنی...