به نظرم اینقدر به دکترا بدبین نباشین واقعا ای وی اف پروسه خیلی پیچیده ای داره و بدن هر کسی فرق داره بزار جریان خودمو برات تعریف کنم
من میخواستم واسه اولین بار آی یو آی کنم اونم به پیشنهاد خودم واسه آی یو آی دکتر داروی خیلی جزئی روز 2 پریود بهم داد که قرص لتروزول بود و قرص تامکسیفون و دوتا آمپول اچ ام جی که ایرانی بودن یعنی این داروها واسه کسایی که تنبلی دارن تو سیکل طبیعی میدن
روز دهم پریود که رفتم سونو دکتر تعجب کرد گفت یه عالمه تخمک داری دارو دیگه مصرف کردی گفتم نه گفت تخمدانهات به دارو زیاد جواب دادن اصلا نمیتونی آی یو آی کن که چندین قلو میشه گفتم چیکار کنم گفت دو راه داری عملت کنیم تخمک هاتو بکشیم و تماااام و راه دیگه حالا که اینقدر تخمک داری آی وی اف کن
حالا کی بود پنجشنبه عصر مرکز داشت تعطیل میشد دکتر گفت ده دقیقه وقت داری با شوهرت مشورت کنی نتیجه رو بگی
تو این ده دقیقه با همسرم به این نتیجه رسیدیم حالا که اینجوری شده ای وی اف کنیم و جنین هامونو فریز کنیم
به دکتر گفتم و دوباره دوتا آمپول دیگه واسم نوشت
روز 13 پانکچر شدم 21 تخمک داشتم که گفتن 16 تاش با کیفیت هست ما بقی پوچه
و از این 16 تا 12 جنین تپلی واسم تشکیل شد
البته از سه ماه قبل چون میخواستم آی یو آی کنم خیلی خیلی خیلی به خودمو همسرم رسیدم که آزمایش شوهرم به قدری خوب شد که دکتر با آی یو آی مخالف بود و میگفت صبر کنید طبیعی باردار میشین
اینم داستان من ببخشید طولانی شد