2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046204 بازدید | 684503 پست
وای دختر نکن اینکارو چه اشتباهی میکنی. بدتر ۲تا حرف میبرن صدتا میارن. به هیچ عنوان جواب فامیلاشو نده ...

اره راست میگی 

اتفاقا خواهرمم میگه ازت حرف میکشن به اونا میبرن

من خیلی ساده ام همه چی رو راحت میگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم گلم.هر سوالی داشتی بپرس. من خورد و خوراک و روال عادی زندگی همیشگیم رو داشتم.یعنی اطلاعی ...

ممنون گلم خیلی لطف کردی 

هرچی ازخدامیخوای بهت بده پنج تا قل هوالله برات خوندم وفوت کردم تانینیات سالم بیان بغلت

خیلی ماهی😘😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
خواهش میکنم ازت خودتو دست پایین نگیر اونا بیشتر سوء استفاده میکنن الان همه مشکل دارن فکر نکن فقط تو ...

درسته

اتفاقا مشاوره هم بهم گفت اعتماد به نفست صفره 

گفت خود تحصیل کرده ای -شاغلی-خانواده خوب داری که پشتتن 

گفت چرا انقدر خودتو دستم کم میگیری

بخدا انقدر تو سرم زدن که دیگه اعتماد به نفسمو از دست دادم

یه سره میگفتن ما خوشگلیم و پسرمون خوشگله و تو زشتی

بخدا هرجا رفتم و عکس شوهرمو به هرکی نشون دادم گفتن ت سرتر از شوهرتی

کلا همه بهم میگن خوشگل و بانمکی

اونوقت انقدر اینا بهم گفتم زشت منم همش میگفتم نکنه زشتم

من وزنم 60کیلوعه،اونوقت مادرشوهرم 120 کیلوعه به من میگفت چاقی تو

ببین چقدر عوضین

عزیزم بخواد بگیره صدتا نکته ام ندونی بازم میگیره😅 انشاالله که برات بگیره😍😍😍

سلام شادان...پاییزم.اکانتمعوض کردم..منم دوباره میخوام پارد سیکل شم دکتر مرحله اول هیسترو برام نوشته..استرس دارم اخه گفت بستریمیشی؟؟

درسته اتفاقا مشاوره هم بهم گفت اعتماد به نفست صفره  گفت خود تحصیل کرده ای -شاغلی-خانواده خوب ...

عزیزدلم من از اونموقع درجریان زندگیت بودم کم وبیش ...خواهش میکنم اینقد مظلوم نباش اونا گرگن خدا ازشون نگذره که بازندگیت بازی کردن توروخدا اصلا کوتاه نیا مهریه تو اجرابذار اصلا محلشون نده  هیچ عکس العملی به حرفاشون نشون نده اینقد خونسرد وبی تفاوت رفتار کن فکر نکنن تومیخوای زوری برگردی به خونت،  مردی که بازنش  این رفتارارو بکنه لیاقت شمارو نداره ...حتی شده مهریه تو قسط بندی کنن بگیر بذار بدن و جونشون دربیاد .، یکی از اشناهای ما خانومشو طلاق داد سرهیچی خانومه هم کل داراییشو باخودش برد ماشین وخونه رو بنام خودش زد الان اون اقا ۵ساله داره مهریه میده به ....خوردن افتاده بلایی به سرشون بیار که تاعمردارن یادشون نره درحقت ظلم کردن ...من واقعا تعجب میکنم شما اینقد مظلومی 😔

[QUOTE=145310598]بچه ها من امروز خراش دارم😢😢😢 یه بار قبلا انجام دادم خیلی دردش وحشتناک بود😥 الان ...

میگن شانس لانه گزینی جنین رو بالا میبره مثلا، اون سری که برای من بی فایده بود این سری رو خدا میدونه ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خیلی داغونم امروز زنگ زدم میگه دو تا جنین داری حالا این دو تا که از پی جی دی هم در بیان یا نه این هم ...

عزیزم😕 ناامید نشو .امیدت به خدا باشه.خدا بخواد مادر بشی با همین دوتا هم میشه

منم وقتی فهمیدم فقط سه تا جنین تشکیل شده دنیا روسرم خراب.ولی یکی با حرفاش خیلی آرومم کرد.گفت برو شکر کن.خیلی ها اصلا جنین تشکیل نمیشه براشون.گفت امیدوار باش و به نه ماه بعدت فکر کن

الان منم به تو همینو میگم.انتقال که دادی باهاشون حرف بزن و نه ماه بعدت رو تصور کن که تو بغلتن.

نگو همین دوتا فقط!!ناشکری میشه خدایی نکرده! بگو خداروشکر دوتا جنین دارم که قراره بیان تو دلم😋😋

چه میدونم والا تاخل شدنم چیزی نمونده هرشب خواب دوقلومیبینم خواهرم بارداره جلوم دستشومیزاره کمرش راه ...

درکت میکنم عزیزم منم اینقدر خانوم باردار تو فامیل دیدم ولی چه میشه کرد ...

انشاالله خودتم مامان میشی به زودی❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...