2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
گلم باید لبنیات و سردی ها و همه چیزای شیرین رو غیر از میوه هایی از گروه بری ها مثلا گیلاس, توت فرنگی ...

عزیزم کی گفته اینارونباید خورد 😂😂 

من هم واسه پانکچر هم واسه انتقال تغذیم اینجوری بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم تیاراتیام بیبی گذاشت منفی شد ۲روز بعد رفت آز داد مثبت بود خودش هم تعجب کرده بود انشاالله برای ...

لیلا جونم خب اینارو به خودتم بگو دیگه...انشاالله شمام میری آزمایش میای میگی بیبی چکم اشتباه بوده و ازمایش مثبت شده نمیدونی چقدر خوشحالمون میکنی عزیزم

همینطور آرزوجان انشاالله همتون وقتی رفتین آزمایش با جواب مثبت بیاین🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنماییت😙 فردا که برم دکتر دیگه تاریخ زایمانم رو باید بگه خودن حدسم15مرداد باشه

به سلامتی عزیز دلم انشاالله سالم و به موقع بیان بغلت 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
برای عکسش چی بخوریم؟ من یبوست آرزوم شده

موز.کشک

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
وای عزیزم پس اصلا قضیه اونجوری نیست که فکرمیکردم. ای بابا. امیدوارم هر طور خیر و صلاحت هست، همون بشه ...

درسته

مشاوره بهم گفت با این جور ادمها باید مثل خودشون باشی ،فقط با ادم هایی از جنس خودشون راه میان

بهم گفت خوبی بیش از حد سمه

نباید انقدر خوبی میکردی

باید خودتو بیشتر دوست داشته باشی

اول خودت مهمی

ولی من متاسفانه خیلی بهشون اهمیت میدادم و مظلوم و اروم بودم،اونام سواستفاده میکردن و بیشتر میزدن تو سرم

من که سپردمشون بخدا

خدا خودش جوابشونو بده

فقط امیدوارم هرکار با من کردن عین همون سرشون بیاد

خانما من آمپول پروژسترونم داره تموم میشه بدون نسخه نمیده داروحانه؟

میدن عزیزم 

دوستانی که تجربه دوبار انتقال منفی داشتین لطفا بیاین بگین دنبال چه ازمایشاتی برم ؟ ازمایشات ایمنی ان ...

آرزوجان‌انشالله‌جواب‌آز‌مثبت‌میشه‌وبه‌این‌چیزهادیگ‌فکر

نمیکنی..

دکترمن‌گفته‌این‌دفعه‌برات‌خراش‌میدم

امامن‌میخام‌آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌بدم

میشه‌بگی‌هزینش‌چقدرشد؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
به شما هم گفت سه تا پریود بگذره واسه انتقال؟

نه گفتن انشاءالله نتیجه pgd مشخص شد خبر میدن، که نتیجه pgd هم تقریبا تا آخر شهریور طول می کشه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوستانی که تجربه دوبار انتقال منفی داشتین لطفا بیاین بگین دنبال چه ازمایشاتی برم ؟ ازمایشات ایمنی ان ...

عزیزم اگه شرایطش رو داری یه ویزیت برو دکتر طرازی 

نههههههه خدا نکنه😭😭😭 مادرشوهرم با این حرفا چشم نمیخوره خوبی تو خونشهههههه البته نه فقط درمورد من ...

انشاالله خدا بهشون سلامتی بده 

خانمااا من سرچ کردم نوشته بود آمپول پروژسترون زیادش باعث سقط جنین میشه خیلی ترسیدم پس چرا دادن من تا ...

نه عزیزم‌کی گفته این یه هورمون بارداری اصلا تو نت نچرخ 

دوستان تا هفته ۱۲ زدن بعدم دکتر کمش کرده و بعدم قطع ایشالا اولین ویزیت بری پیش دکترت احتمال بگه تا غربالگیری اول همینطور ادامه بده بعد قطع