2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو امروز زدم روز دهم انتقال خیلی برای همه دعا کردم ان شاالله قسمت همه منتظرا

عزیییییزم خیلی مبارکه خوشبحالتون ایشالا بارداری خوبی داشته باشی وبه سلامتی بغل بگیری نینی نازتو 

منم چهار سال انتظار کشیدم درک میکنم چقدر سخته ولی خداروشکر تو اولین انتقال خدا بهم لطف کرد ان شاالل ...

عزیزم این بیبی چکا حساسیتشون بالائه ؟ منم دوس دارم بیبی چک بزنم ولی میترسم شوهرمم نمیخره 

ممنونم البته هنوز باور نمیکنم تا ازمایش ندم انقدر که این مدت بی بیچک منفی دیدم

خخخ منم تینطوری بودم ۱۰انتقالم باز زدم ولی شوهرم ۱۴ برد از دادم با ۱۶ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزمم اره همونم😍😍😍 وای همش میگم نکنه باردار نیستم خودمو سرکار گذاشتم  من فک می کردم ...

ماهک جون اصلا دنبال علائم نباش و ویار تهوع اینا خیلی بد 

من سر دوقلوها از ۶ هفته تا ۲۴ هفته گلاب به روت .... 

هیچی نمیتونستم بخورم ۵ کیلو لاغر شدم خداروشکر کن که خیلی طبیعی هستی عزیزم ایشالا میری سونو گل پسرمون رو میبینی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بلافاصله بعد از انتقال بله تهران بودم. بعد از انتقال ۳،۲ روز اول مهم هست، بنظرم هرچی میخواسته ...

ببخشید بلاست یعنی فریزشده؟من یک ساعت تابیمارستان باماشین فاصله دارم استرس اونو دارم 

خدایابه امیدخودت🌺