2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
@berenjak     سلام عزیزم خوبی؟؟شما پریود شدی؟

سلام سارا جان، ممنونم، تو خوبی؟اره لک بینیم شروع شده لحظه به لحظه بیشتر میشه، ولی خیلی خیلی درد دارم، تو چی پریود شدی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من هاش سی جی کامل زدم روز ۱ و ۴  علائم فقط احساس ضعف میکنم به خاطر آمپول هاش سی جی، گاهی فقط گ ...

نه‌به من گفتن نصفشو بزنم ...منم زیادی گرسنم میشه درد هم که میگم ندارم اصلا ...عزیزم ایشالا ایندفعه مامانی ونینیا محکم به دلت چسبیدن چندتا انتقال دادی ؟ بلاست بودن؟ کی ازمایش میدی عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی کاش پیش هم بودیم حرف میزدیم تخمه میخوردیم سرگرم میشدی😂😂😂

اره واقعا میگی کاش نزدیک بودیم چون هیشکی از خانوادم خبرنداره که ای وی اف کردم وگرنه هرروز خواهرم میومد اینجا 

من گونال زدم امپول خوبیه ولی خب دکتر گفت بدن خودم به دارو خوب جواب نداده میدونی بجای تخمدانام رو رحم ...

الان به حرف من گوش نمیده چی بگم گفت پنج مردادبیا بهت داروتخمک بدم اومدم بهت میگم چی دادالان کورتاژبراچی باردارنبودی که؟

نمیدونم گفت شهریورانتقال میدم برات اگه عقب نیفته😓😓

خدایابه امیدخودت🌺
اره واقعا میگی کاش نزدیک بودیم چون هیشکی از خانوادم خبرنداره که ای وی اف کردم وگرنه هرروز خواهرم میو ...

الهی خوب کردی

منم به شوهرم میگم به هیشکی نمیگم حتی دخترم چون بعدابزرگ بشه دردسرنشه برام الانم میرم بیرون میگم براتیروییدمه

خدایابه امیدخودت🌺
اره واقعا میگی کاش نزدیک بودیم چون هیشکی از خانوادم خبرنداره که ای وی اف کردم وگرنه هرروز خواهرم میو ...

انشاله که میگیره انتقالت وباگل دخترات میری خونه خالشون🥰🥰😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
نه‌به من گفتن نصفشو بزنم ...منم زیادی گرسنم میشه درد هم که میگم ندارم اصلا ...عزیزم ایشالا ایندفعه م ...

آره ضعف و احساس گرسنگی به خاطر هاش سی جیه، چون اون سری هم همینطور بودم، 

انشالله دعا کنیم برای همدبگه، 

من جنینام ۳روزه بودن ۳تا انتقال دادم.احتمال زیاد سه شنبه هفته دیگه روز ۱۳ میرم آزمایش

الان به حرف من گوش نمیده چی بگم گفت پنج مردادبیا بهت داروتخمک بدم اومدم بهت میگم چی دادالان کورتاژبر ...

منم قبلا فکر میکردم کورتاژ برای سقطه ،  این کورتاژ تشخیصیه ...مثلا برای انتقال ضخامت اندومتر باید بین ۱۰تا ۱۴ باشه یه خانوم باردار اوایل بارداری ضخامتش ۱۸ میشه ولی فک کن من باردارنبودمو ضخامتم ۲۱ بود انگاری که دیواره رحمو تراشیدن ....ببین عزیزم چندم پریود شدی ؟ 

آره ضعف و احساس گرسنگی به خاطر هاش سی جیه، چون اون سری هم همینطور بودم،  انشالله دعا کنیم برای ...

عه نمیدونستم بخاطر اون امپوله ...منم پنجشنبه ازمایش میدم  حدود ده نفری هستیم توتاپیک انتقال دادیم ایشالا به امید خدا همگی مثبت میشیم 

شاید اونموقع زیاد حساس نبودی ایندفعه هم بسپاربه خدا ایشالا که مثبتی عزیزم ایشالا برای دختر نازت یه د ...

نازنین جان من مهم ترین دلیلم برای بارداری دخترم بود این قدر که غصه میخوره که تنهاست باورت میشه اسمشم انتخاب کرده خیلی دوست دارد موندم به دخترم چی بگم

الهی خوب کردی منم به شوهرم میگم به هیشکی نمیگم حتی دخترم چون بعدابزرگ بشه دردسرنشه برام الانم میرم ...

حالا پسرم فکر میکنه ازبیمارستان قراره زنگ بزنن بگن بچتون اماده اس بیاید ببرید 🙄🙄🙄یه مدت هم فکر میکرد لک لک ها بچه میارن درخونمون