2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی وقتی ترکید نرفتی عمل کنی؟؟؟ فدات بشم...الهی به حق علی خودتم به زودی زود نی نی ها توی دلت بشینن ...

نه عمل نکردم دکتر گفت ترکیده نیازی هم به عمل نداری ، خودش جذب شد ولی خیلی درد داشتم موقع پریودیم 

ولی فکر کنم مال من ۱ونیم تا ۲ سانت بود

خداروشکر که رفع شد 

من که دلم روشنه برات حتما تو همین انتقالت نتیجه میگیری 😇😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بسلامتی ایشالا ۸روز دیگه میای خوشحاامون می کنی

مرسی عزیز دلم ایشااااالا برام دعاکن مامانی 😍 راستی  من ۱۴ تیر انتقال دادم ازمایشم برای ۲۶ تیر نوشته دکتر  یعنی ۱۲ روز بعد انتقال ازمایش میدم 

ممنون گلم، 17 تا جنین تشکیل شد ولی فقط 6 تا به مرحله 5 روزه رسیدن، بقیه شاید سه روزه بودن، اینایی هم ...

آهان متوجه شدم، یعنی بخاطر آزمایش ژنتیک حتما باید بلاست بشن. و سلامت جنین سه روزه رو نمیتونن ازمایش کنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها وقتی ک کیفیت اسپرم خیلی خیلی پایینه و تمام فاکتوراش خیلی بد هست چرا میگن جنین بلاست بشه! خب چ کاریه وقتی میدونن هیچ احتمالی برای رشد جنین تا مرحله بلاست نیست؟ دکتر ب خودم گفت بلاست میکنیم ک بیخودی جنین سه روزه انتقال ندی چون برای انتقال اذیت میشی و آخر سرم سقط میشه. و گفت اگه ب بلاست رسید دیگه سقط نمیشه... درصورتی ک صددرصد میدونن ب بلاست نمیرسه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آهان متوجه شدم، یعنی بخاطر آزمایش ژنتیک حتما باید بلاست بشن. و سلامت جنین سه روزه رو نمیتونن ازمایش ...

آره گلم، که متاسفانه تعداد زیادی معمولا بلاست نمیشن

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اخه من اصلا مشکلی نداشتم قرار بود استرادیول شروع کنم...یه نصفه میکرولین زدم دوهفته پیش که شده کیست 4 ...

سلام عزیزم، منم هیچ مشکلی ندارم و کاملا سالمم. این ماه برای اولین بار پریودم طولانی شد پری روز رفتم سونو پیش دکترم گفت یه کیست کوچولو داری و گفت بجای ال دی، سیپروترون کامپاند (سیبل) برات مینویسم. دو ماه برام نوشت گفت بعد از دو ماه بیا. علتشم همین داروهای پانکچر قطعا چون شش ماه پیش پانکچر و هایپرشدم