2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
من بیست وسوم خرداد بودم .انتقالمون یه روز فاصله داره نی نی هامون هم سن میشن

من بیست و یک خرداد بود حساب کردم ۲۶ اسفند اگر خدا بخاد زایمانمه شما ۲۸ اسفند زایمانته خدایا دلمون رو شاد کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش چه دکترایی شما رفتین تا حالا؟ چندوقته دارین درمان میکنین؟ 

من فقط شوهرم رفت پیش دکتر عباسی ازبیضه اسپرم گرفت گفت برا میکروخوبه میکرو کنیدومنومعرفی کرد رضوانی برامراحل میکرو

یا رب العالمین
بله عزیزم یه دختر دو ساله دارم و اگر خدا بخواد این ماه میخوام دو تا جنین دیگه رو انتقال بدم 

الهی تنش سالم باشه

بازم پیش پرفسور البرزی؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
راست ميگه هنوزم كه قطعي نيست داروهاتو ادامه بده  ميگم از چندم انتقال پاهات درد ميكرد  من ...

من از روز اول پا درد داشتم الانم دارم.اخه من نزدیک پری هم پا درد دارم کلا

الهی تنش سالم باشه بازم پیش پرفسور البرزی؟

میخواستم پیش خودشون انتقال بدم اما منشی‌هاشون بهم گفتن باید اول ویزیت بشی و اولین نوبت آزاد هم برای آذر ماه میشه. من چون عجله داشتم با دکتر شمالی صحبت کردم که برام انتقال بدن.

قراره فردا برم مطب دکتر البرزی که مشخص کنن خودشون انتقال میدن یا اینکه بهم نامه میدن که دکتر شمالی انتقال بده

من بیست و یک خرداد بود حساب کردم ۲۶ اسفند اگر خدا بخاد زایمانمه شما ۲۸ اسفند زایمانته خدایا دلمون رو ...

جدا ؟ واااای خدای من چه خوب میشه .خدا این خوشی رو بهمون بده .ذوق زده شدم لیلا 

میخواستم پیش خودشون انتقال بدم اما منشی‌هاشون بهم گفتن باید اول ویزیت بشی و اولین نوبت آزاد هم ...

چقدر دورررر ولی ارزش داره فک کنم بمونم تااون موقع چون تشخیص بده مشکلم رو روش درمان انجام بده

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
من از روز اول پا درد داشتم الانم دارم.اخه من نزدیک پری هم پا درد دارم کلا

خوب حالا صبر كن اينكه از اول پات درد كرده نشونه خوبي بوده 

حالا شايد بتات دير بالا بره اگه چند روز اخر پادرد باشه بيشتر به پريودي ميزنه

بله عزیزم یه دختر دو ساله دارم و اگر خدا بخواد این ماه میخوام دو تا جنین دیگه رو انتقال بدم 

الهی تنش سالم باشه

بازم پیش پرفسور البرزی؟

خوب حالا صبر كن اينكه از اول پات درد كرده نشونه خوبي بوده  حالا شايد بتات دير بالا بره اگه چند ...

تمیدونم دیگه خسته شدم دیگه دوست دارم بمیرم این همه سختی و امپول اخرشم هیچی