2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
من بیست وسوم خرداد بودم .انتقالمون یه روز فاصله داره نی نی هامون هم سن میشن

من بیست و یک خرداد بود حساب کردم ۲۶ اسفند اگر خدا بخاد زایمانمه شما ۲۸ اسفند زایمانته خدایا دلمون رو شاد کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش چه دکترایی شما رفتین تا حالا؟ چندوقته دارین درمان میکنین؟ 

من فقط شوهرم رفت پیش دکتر عباسی ازبیضه اسپرم گرفت گفت برا میکروخوبه میکرو کنیدومنومعرفی کرد رضوانی برامراحل میکرو

یا رب العالمین
بله عزیزم یه دختر دو ساله دارم و اگر خدا بخواد این ماه میخوام دو تا جنین دیگه رو انتقال بدم 

الهی تنش سالم باشه

بازم پیش پرفسور البرزی؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
راست ميگه هنوزم كه قطعي نيست داروهاتو ادامه بده  ميگم از چندم انتقال پاهات درد ميكرد  من ...

من از روز اول پا درد داشتم الانم دارم.اخه من نزدیک پری هم پا درد دارم کلا

الهی تنش سالم باشه بازم پیش پرفسور البرزی؟

میخواستم پیش خودشون انتقال بدم اما منشی‌هاشون بهم گفتن باید اول ویزیت بشی و اولین نوبت آزاد هم برای آذر ماه میشه. من چون عجله داشتم با دکتر شمالی صحبت کردم که برام انتقال بدن.

قراره فردا برم مطب دکتر البرزی که مشخص کنن خودشون انتقال میدن یا اینکه بهم نامه میدن که دکتر شمالی انتقال بده

من بیست و یک خرداد بود حساب کردم ۲۶ اسفند اگر خدا بخاد زایمانمه شما ۲۸ اسفند زایمانته خدایا دلمون رو ...

جدا ؟ واااای خدای من چه خوب میشه .خدا این خوشی رو بهمون بده .ذوق زده شدم لیلا 

میخواستم پیش خودشون انتقال بدم اما منشی‌هاشون بهم گفتن باید اول ویزیت بشی و اولین نوبت آزاد هم ...

چقدر دورررر ولی ارزش داره فک کنم بمونم تااون موقع چون تشخیص بده مشکلم رو روش درمان انجام بده

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
من از روز اول پا درد داشتم الانم دارم.اخه من نزدیک پری هم پا درد دارم کلا

خوب حالا صبر كن اينكه از اول پات درد كرده نشونه خوبي بوده 

حالا شايد بتات دير بالا بره اگه چند روز اخر پادرد باشه بيشتر به پريودي ميزنه

بله عزیزم یه دختر دو ساله دارم و اگر خدا بخواد این ماه میخوام دو تا جنین دیگه رو انتقال بدم 

الهی تنش سالم باشه

بازم پیش پرفسور البرزی؟

خوب حالا صبر كن اينكه از اول پات درد كرده نشونه خوبي بوده  حالا شايد بتات دير بالا بره اگه چند ...

تمیدونم دیگه خسته شدم دیگه دوست دارم بمیرم این همه سختی و امپول اخرشم هیچی