2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
شما خوردین؟من تا حالا نخوردم الانم نایاب شده. سیکلت با ال دی بود یا بدون ال دی؟

آره خوردم .بدون ال دی

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهییی خدا برات حفظش کنه...یه داداش تپلی براش بیاری دیگه هردوتون راحت میشه😍 لیلا جان دخترتم بیمارس ...

بله عزیزم همون آبان انتقال دادم ۴ تا برام انتقال دادن که ۲ تا گرفت یکی تو اوایل ماه سوم قلبش وایستاد دخترمم زرنگ بود برام موند 🤗 انشاالله مامان شدن خودت عزیزم

چرا ۸۵ درصد تخفیف دادن بهتون؟

دولتیه بیمارستان .

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
پیش ازاده مکری دکترقوامی بهم ادرسشو داد اونجایی که شماگفتی دیروزخیلی زنگ زدم جواب ندادن وقت بگیرم

سونوی چی داری ؟ اونجایی که من گفتم برای عکس رنگی رفته بودم 😐ولی خب سونو هم میکردن دیگه 

چرا ۸۵ درصد تخفیف دادن بهتون؟

واینکه بچه ندارم

خوبم فدات .یکم نگرانم .دوتا ازدوستام باچندروز فاصله ازمن انتقالشون منفی شده .راستی من شاغل نیستم

عزیزم همه که مثل هم نیستن انشاالله خدا به اونها هم بچه بده. انشاالله خدا یه نظری به بچه های اینجا کنه و بیفتیم رو دور مثبت

مرکز مشتاق گفتن ۶تومن میشه چجوری با ۸۵درصد ۳تومن ازتون‌گرفتن.۳تومن منظورتون با داروهاس؟یا فقط هزینه ...

پارسال انجام دادم باداروهام سونوهام آزمایش هام وپانکچروداروهام 3تومن شد.امسالم باهمه هزینه هام 4تومن شد

عزیزم همه که مثل هم نیستن انشاالله خدا به اونها هم بچه بده. انشاالله خدا یه نظری به بچه های اینجا کن ...

چی بگم والا .ناخوداگاه ادم انرژی منفی میگیره .انشاء الله عزیزم .شما ازدیروز به بعد شکر خدا امیدوارتر شدی