2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
وای عزیزم شرایطمون مشابهه. من ۲۵ سالمه ذخیره ۰/۶ . چه مدت ناباروری داشتی؟ از ته دل دعا میکنم مثبت با ...

4سال ناباروری داشتم .انشالله عزیزم ممنون.استرس نداشته باش عزیزم انشالله باراول نتیجه میگیری.آره دوباره استفاده میکنم حتی دیدم 4بارم بقیه استفاده کردن فک کنم همیشه همین قیمته میکرواونجاچون دولتیه

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

4سال ناباروری داشتم .انشالله عزیزم ممنون.استرس نداشته باش عزیزم انشالله باراول نتیجه میگیری.آره دوبا ...

ممنون خانومی دعام کن

به سوال دیگه. شما پریود میشدی؟ اف اس اچت چند بود؟

و اینکه همسرت سالم بود؟

تست کرونا رو از هردوتون گرفتن؟

شما انجام دادین ؟ بیهوشیش چطوره؟ بعد از به هوش اومدن اذیت نشدین؟

آره یه بار انجام دادم. من بعدش که مرخص شدم اومدم خونه یواش یواش زیردل درد و کمردرد گرفتم اونم به خاطر این بود که یه کم هایپر شده بودم. وگرنه عمل راحت بود

عزیزم جریان طرح تخفیف چیه؟ تو بیمارستانای دولتی فقط ثبت نام میکنن؟ شرایطش چیه؟

ثبت نامی نیست ی دکترایی اونجاکارمیکنن ک اگه بری زیرنظرشون بهت دارووایناک دادن توبیمارستان برات میکرومیکنن با85درصدتخفیف

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
ممنون خانومی دعام کن به سوال دیگه. شما پریود میشدی؟ اف اس اچت چند بود؟ و اینکه همسرت سالم بود؟ تس ...

حتما.نمیدونم چندبود.همسرم آره سالم بود.تست کرونادوبارازمون گرفتن یکیش اول پریودی یکیشم قبل تخمک گیری 1میلیون شد

حتما.نمیدونم چندبود.همسرم آره سالم بود.تست کرونادوبارازمون گرفتن یکیش اول پریودی یکیشم قبل تخمک گیری ...

توکل به خدا انشالله که نی نی چسبیده ب دلت

منم پریود میشم هرماه... فولیکول با سایز خوب هم دارم اما دکتر میگه احتمالا کیفیت ندارن بخاطر ذخیره. 

توکل به خدا انشالله که نی نی چسبیده ب دلت منم پریود میشم هرماه... فولیکول با سایز خوب هم دارم اما د ...

ممنونم انشالله.منم مث شمابودم.راستی اگ تونستی کپسول اووبوست هم بگیربخورالبت روی تخمکای 2ماه دیگ تاثیرداره.براکیفیت تخمک خوبه

نتیجه گرفتین انشالله باردارین؟ شمتم ذخیره تون کم بود یا مشکل دیگه؟

نه گلم. قضیه مال دو سال پیشه. یک سال و نیم درگیر عفونت قارچی راجعه بودم الانم عفونت بیمارستانی. خیلی خسته و اذیت شدم. تازه سیکل بعدی دوباره قراره شروع کنم