2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بله شما هم با ایشون نوبت دارید؟

نه من خاستم برم ديگه مرکز خودم باز کرد نرفتم شما قرصاي تقويتي مصرف ميکنيد؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واي منم سه تا گريد جنين هام سي هست يني وختي از فريز دران ميميرن دور از جون😫😫😫

نمی دونم عزیزم فکر نکنم.نه ایشالا طوری نمیشه.کدوم مرکز میری شما

خود اون خانومه به ما گفت ضعیفن اگه بخواین فریز میکنیم ولی هزینه اضافس.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دو تا گریدcداشتم که گفتن تو فریز نمیمونه اونا رو فریز نکردم

منم گرید سی داشتم اتفاقا ولی نمیدونم اصلا توی اینایی که فریز شدن هست یا نه...

انشالله با همین جنینا جواب بگیریم هردومون...

سلام دوستان من دیروز روز ۱۱ سیکل خیلی خوشحال رفتم سونوی انتقال،ولی دکترم گفت یه پولیپ میبینم و بیا ه ...

سلام‌زهراجون

منم‌ماه‌پیش‌مثل‌شماشدم‌اماچون‌پولیپ‌کوچیک‌‌بود‌‌‌دکتر

انتقال‌داد‌ومنفی‌شدم..

دلیلشو‌دکترنگفت‌ازچیه؟

مدروکسی‌پروژسترون‌براچی‌داده‌؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نمی دونم عزیزم فکر نکنم.نه ایشالا طوری نمیشه.کدوم مرکز میری شما خود اون خانومه به ما گفت ضعیفن اگه ...

اوف چقد بد 😫خداکنه انتقال اولم مثبت بشع

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
بله عزیزم

قرصاي تقويتي چي هست ميخوري؟ ي سوال من لواشک دست ساز انار بخورم مشکلي نداره برا انتقالم 😁

واي منم سه تا گريد جنين هام سي هست يني وختي از فريز دران ميميرن دور از جون😫😫😫

نه من تو بابل جنین گرید سی هم‌ داشتم که از فریز در اومدن و انتقال دادم البته نگرفتن....فقط معمولا سی هارو سه روزه انتقال میدن چون ممکنه به بلاست نرسن

نگران نباش منم جنین گرید سی دارم تو رویان خدا بخواد بده با همون یه بچه بهمون میده عزیزم

تو پیج مامانی موفق میکرویی یه خانم ۴تا جنین گرید سی انتقال داد بچش دوقلو شد😍

نه من تو بابل جنین گرید سی هم‌ داشتم که از فریز در اومدن و انتقال دادم البته نگرفتن....فقط معمولا سی ...

ممنون از دلداريت دل بستم ب گريد bولي من مطمعنم مثبت ميشم😉

ممنون از دلداريت دل بستم ب گريد bولي من مطمعنم مثبت ميشم😉

آره بابا حتما میشی فکر مثبت بهتر تاثیر و داره

خیلیا با جنین گرید آ هم باردار نشدن خیلیام مثل شایناجون با جنین بی الان باردارن خداروشکر...فقط باید خدا بخواد🤗

سلام‌زهراجون منم‌ماه‌پیش‌مثل‌شماشدم‌اماچون‌پولیپ‌کوچیک‌‌بود‌‌‌دکتر انتقال‌داد‌ومنفی‌شدم.. دلیلشو‌ ...

والا گفت پولیپت رو برداری برای موفقیت در انتقال جنین هم بهتره

دلیل اینکه ایجاد میشه رو که نه چیزی نگفت،یه تکه گوشت اضافیه دیگه چیز خاصی نیست

چون من استرادیول خورده بودم که برم انتقال بدم ولی با دیدن پولیپ کنسل کرد،الان مدروکسی داد که رحمم ریزش کنه و پرید شدن و اماده شم برا عمل

ساحل جون پولیپ منم خیلی کوچیکه اندازه ی یه عدس ولی دکتر گفت ترجیح میدم برش داری

خواهش 
قرصاي تقويتي چي هست ميخوري؟ ي سوال من لواشک دست ساز انار بخورم مشکلي نداره برا انتقالم 😁

نه اگه افزودنی مثل شکر نزدی مشکلی نداره اتفاقا انار خیلی خوبه واسه باروری

الان اسم قرصهایی که میخورم رو‌مینویسم یه کوچولو طول میکشه