2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پای سمت راستم وای خیلی درد داره از ران پام تا پایین کلافه شدم دیگه دوست دارم بشینم گریع کنم.امروز ...

عزيزم چندم انتقالته؟

منم خياي پادرد دارم بيشتر چپ 

امروزم خيليييي بيحالم همش دوست دارم دراز بكشم و بخوابم

اره متوجه شدم میگم یعنی کلا قبلا انتقال نداشتی تاحالا؟ 

ن اصلا انتقال نداشتم امروز سنو بودم دکتر خودم نبود بعد ماما برگشت گفت خانوم بخاب خراش داري قيافه من اون لحضه😶😶😶😶😶😮😮😮😮😮بعد پروندمو نگاه کرد گفت دکترت برات ننوشته انگار ي کيلو قند ته دلم ريختن 😅انقد ک از خراش ميترسم از مردن نميترسم 🤣🤣🤣🤣

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
من پای سمت راستم وای خیلی درد داره از ران پام تا پایین کلافه شدم دیگه دوست دارم بشینم گریع کنم.امروز ...

ایشالا همه ی اینا نشونه ی مثبت شدنته عزیزم به خدا توکل کن ایشالا جوجه کوچولوتو بغلت میگیری همه ی دردات یادت میره 😍

اهان منم هیچ احساسی ندارم 😐😐😐

بالاخره یکم تخمدانام درد کرد😐😃نمیدونم اینقد حساس شدن درد کرد یا تلقین کردم ک درده خلاصع بعد بارداری پیش دکتر عصاب و روانم باید برم دیونه شدم😂

ن اصلا انتقال نداشتم امروز سنو بودم دکتر خودم نبود بعد ماما برگشت گفت خانوم بخاب خراش داري قيافه من ...

عه خداروشکر ولی میگن خراش خوبه منم دکترم گفت لازم نیست انجام نداد ...یعنی اینقد درد داره 😲😲😲ترسیدم 😐

سلام. لطفا اگه کسی پیاممو میخونه و تجربه ای داره جواب بده.

من ۲۵ سالمه و ۵ ساله نازایی دارم. همسرم کاملا سالمه. خودم ذخیره ی تخمدانم پایینه. البته پریود میشم هرماه

حالا بعد از چندسال درمان دارویی و گیاهی و سنتی و ... میخوام میکرو کنم.

نوبت دکترمم فرداست. نمیدونم روش کارش چطوریه. با ال دی یا بدون ال دی

الان خیلی استرس دارم. از طرفی با این ذخیره شانس موفقیت پایینه از یه طرفم بخاطر کرونا از محیط بیمارستان میترسم. نمیدونم چیکار کنم ....

هزینه ی تقریبی میکرو چقدر میشه؟ حدودا.

و اینکه چون بار اولمه چطور میتونم از طرح تخفیف ۸۵ درصدی استفاوده کنم؟ چیکار باید بکنم؟

چه اسمای قشنگی ایشالا دوتا میشه اسم هردو رو میذاری عزیزم 

ايشالله😍😍😍

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...