2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045607 بازدید | 684475 پست
بخدا اگه میدونستم نگه میداشتم برای کسی که لازم داشت میدادم 😍بعله عزیزم 

ميدونم عزيزم 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام زينب خانومي چقد هزينه سزارينت شد؟ حالا من ک هنوز انتقال ندادم فکر سزارينم😆

خیلی هم عالی عزیزم کار خوبی میکنی😍😍😍😍 حتما به زودی قسمتت میشه

گلم من سه شب بستری بودم و اتاق خصوصی گرفتم شد 9 تومن، دکترمم هم اصلا اهل زیر میزی نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوخي ميکنم عشقم ☺روز چهار انتقالي شما؟

شما کی انتقال میدی ؟ باید برای بعد ازانتقال هم استرادیول بخوری دیگه ۳۰ تا دونه کمه ولی بگرد زنگ بزن اطلاعات دارویی شهرتون ازهمه ی داروخونه ها اماربگیر ببین دارن 

خیلی هم عالی عزیزم کار خوبی میکنی😍😍😍😍 حتما به زودی قسمتت میشه گلم من سه شب بستری بودم و اتاق خص ...

چقد خوب شده هزینه شما ..با اتاق خصوصی وسه شب بستری ، کدوم بیمارستان بودی ؟

خیلی هم عالی عزیزم کار خوبی میکنی😍😍😍😍 حتما به زودی قسمتت میشه گلم من سه شب بستری بودم و اتاق خص ...

اها چ خوب راضي بودي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
اخه بالاتر یه دوستی گفتن کمپرس  گرم نذاریم

والا نمیدونم.این برای خودمم سوال شد که آیا کمپرس گرم برای جای آمپول بده و به قول دوستمون کمر رو شل میکنه؟ من الان با منشی مطب دکترم صحبت کردم گفت کمپرس گرم بزار.

@زینبی_بابا   زینب جون نظر شما چیه؟

شما کی انتقال میدی ؟ باید برای بعد ازانتقال هم استرادیول بخوری دیگه ۳۰ تا دونه کمه ولی بگرد زنگ بزن ...

انتقالم احتمالا 15مرداد ميفته يا سيزده مرداد ي چيزي بگم نخندي بهما 😆😆😆

لیلا جونم حالت خوبه؟ فک کنم من زود زود حالتو میپرسم بهت استرس میدم ها؟ چون گفته بودی پریودم خیلی منظ ...

خوبم شکر خدا تا الان که خبری ازش نیست انشاالله نیاد تا یه ۸ ماه دیگه

عزیزم این حرفا چیه بهم دلگرمی میده وقتی میبینم یکی بفکرمه الهی با خبر بارداریت خوشحالم کنی

انتقالم احتمالا 15مرداد ميفته يا سيزده مرداد ي چيزي بگم نخندي بهما 😆😆😆

ميشينم تاريخ زايمانمو مشخص ميکنم 😂😂😂مثلا فلان تاريخ تاريخ زايمانه براش سيسمونس تو نظرمه 

والا نمیدونم.این برای خودمم سوال شد که آیا کمپرس گرم برای جای آمپول بده و به قول دوستمون کمر رو شل م ...

به من دکتر چیزی نگفت منم نپرسیدم وقتی امپولو میزنی جاهای مختلف بزن زیاد دردت نیاد 

به سلامتی عزیزم ایشالا مامانی 😍😍😍نه بگو 😉

يشينم تاريخ زايمانمو مشخص ميکنم 😂😂😂مثلا فلان تاريخ تاريخ زايمانه براش سيسمونس تو نظرمه 

ميشينم تاريخ زايمانمو مشخص ميکنم 😂😂😂مثلا فلان تاريخ تاريخ زايمانه براش سيسمونس تو نظرمه 

عزیزدلم چرا بخندم بهترین کارو میکنی مطمئنم ایندفعه حتما مامان میشی ...قربونش برم گوگولیات کلی لباسای ناز براشون میخری 😍😍😍😍منم همش میگم بچم هزارو چهارصدی میشه 😍😍