2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی امیدی نداری؟اگه بود معلوم میشد درسته‌؟

ببسن اسمشونو یادم نیست ولی یکی بود اونم جنین ۵روزه انتقال داد منفی شد ولی ۱۲ انتقالش زد مثبت شد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببسن اسمشونو یادم نیست ولی یکی بود اونم جنین ۵روزه انتقال داد منفی شد ولی ۱۲ انتقالش زد مثبت شد  ...

یعنی امیدی هست که مثبت شه.من الان خیلی کمردرد و پا درد دارم.باید امروز پری میشدم ولی خب چون پروژسترون میزنم نمیشم

یعنی امیدی هست که مثبت شه.من الان خیلی کمردرد و پا درد دارم.باید امروز پری میشدم ولی خب چون پروژسترو ...

اره امید داشته باش تا مروژسترون میزنی پری نمیشی

چندتا انتقال دادی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلاامم .من دیروز انتقال دارم.

بچه‌ها اینجا خوندم بعضیا میگن سینه درد کمر درد اینارو از روز اول داشتن آیا؟؟پ من چرا هیچی نمیدونم☹عین قبلم انگار ن انگار جنین دارم شکمم😶روحیه بدین بهم😑

دکترشوهرم‌که چیزی نداد .دکترخودمم هفته بعد نوبتمه

دکتر شوهرم باز بهش قرص و آمپول داده خودمم کلی داده .

خودم دی و آس آ و فولیک و کیوکوتین و مولتی ویتامین و آمپول سینافکت داده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
سلام. بچه ها امروز روز ۱۳ دورمه دوباره پریود شدم چرا آخهههههه. تاحالا سابقه نداشته آخه. خیلی نگرانم

اگر کسی چیزی میدونه بگه خواهشا

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

دوستان میشه بهم جواب بدین🌺 

شما چند بار پیش دکتر رفتین چند جلسه کلا کارتون طول کشید ؟؟چند ماه با چه فاصله ای؟؟ برنامه از شهر دیگه باید بچینم واسه تهران شوهرم حدودی بدونه چند بار باید بیاد تهران کارش رو بیخیال شه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دوستان میشه بهم جواب بدین🌺  شما چند بار پیش دکتر رفتین چند جلسه کلا کارتون طول کشید ؟؟چند ماه ...

ببین من اول رفتم ازمایش هارو برام نوشت دوم روز پری رفتم دادم جوابو براش بردم تواز مایش ها تیروییدم کم کار بود یک ماه بهم دارو داد تنظیم شد روز دوم پری رفتم پیشش برام دارو نوشت ۶ روز بعد رفتم برایه چهار روزدیگه برام دارو نوشت بعد ۴ روز رفتم ودو روز قبل از تخمک کشی میفرسته برایه دکتر داخلی تاییدیه ی بیهوشی بده وروز تخمک کشی باید برم کلا تا الان شده ۶ باروبرایه انتقالو دیگه نمیدونم ولی فکر کنم بهم میگن سه یاچهار روز بعد بیا اگه هایپر نشی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی