2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045616 بازدید | 684476 پست
نه والا چیزی نگفتن.مامان ماهک گفت روز۹زدم نشون داده گفتم متم بزنم شاید یه هاله انداخت البته میدونم ه ...

انشاله مثبته 

ولی من شنیدم بی بی استرس میده دکترامیگن نزنید

خدایابه امیدخودت🌺
ان شاالله که بشه.خیلی ممنونم ازت سارا جان

قربونت عزیزم ایشالا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۵۴۷ خریدم فعلا یه بسته، دکترم گفت کافیه، بیشتر گفت ۵ کیلو وزنت رو بیاری پایین تخمک بهتری میگیریم، ...

چرا دوبار ؟مگر ذخیرتون پایین ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
باشه عزیزم حتما ، وااای خونمونو ببینی وحشت میکنی منکه هرروز جارو کردگیری میکردم نمیذاشتنم وسیله ای ن ...

ولش کن فدای سرت ریلکس باش 

کاش نزدیک بودیم کمکت می کردم

تمیز کاریات سرجاشه فرانمیکنه الان فقط به دخملت یادخملات فکرکن 

به قول مامانم کارهست همیشه هم برازنه😑😑😑

ولی یه سوال برام پیش اومد شما سرکه میخوردی بچت دخترمیشدا فقط به خاطرجنسیت دختررفتی ای وی اف یاتنبلی تخمدان داشتی؟

خدایابه امیدخودت🌺
پاشاجون اچ سی جی رو خودم میتونم حل کنم بدم همسرم بزنه ؟

اره عزیزم فقط باید بدونی چند تا پودر چند تا اب قاطی کنی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
یعنی چی میشه  توضیح بدی؟ یعنی جنسیت رو اشتباه تشخیص بدن؟

😂😂😂😂😂مگه ازشماامصانگرفتن؟میگه امضامیگیرن یه وقت جنسیت اشتباه باشه

نه توتشخیص توبرداشتن مثلا جنین شناس میخواد جنین شماره ۲روبرداره ۳رواشتباهی برداره 

اما به نظرم اینو محض احتیاط گفت والا اوناکاربلدهستن

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم بله درسته خودش نداره ولی ممکنه آلوده باشه ولی مقدار کمش در حدود زیر ۱۰۰ گرم احتمالا ایر ...

🌹🙏 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم بهمن بودم دکتر سعیدی قبلا توابان بوده منم به دکتر گفتم تعریف جنین شناس ابانو شنیدم دکتر گفت ...

عزیزاون پیامی که قرصاروبهم گفتی بخورم معدم اذیت نشه پیدانکردم الان من داروهامو نوشتم ببین خوبه

خدایابه امیدخودت🌺
وای نازنین درست مثل خونه ما پسرت چند سالشه؟ من دخترم کوچیکه خیلی برام سخته فقط میریزه

۸سالشه عزیزم دختر شماخیلی کوچیکتره پسر من باز جمع میکنه بهش میگم دیروزم ظرفامونو شسته 😍