2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
اره عزیزم همه رو خانوم دکتر معرفی کرد ازمایشگاه پارسه که خیلی خوبه .آز اس پرم کلینیک امید .عکس رنگی ...

دوستانننننننن

اوابواست روگفته روزی سه تا

حالا روزی ۳تاروبایدیه جابخورم یاصبح ظهرشب؟

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانننننننن اوابواست روگفته روزی سه تا حالا روزی ۳تاروبایدیه جابخورم یاصبح ظهرشب؟

صبح ظهر شب نیم ساعت قبل از غذا دکتر من ک اینجور گفته بود حالا دکتر شما چی گفته نمیدونم 

من داروها قطع کنم پریود شم بخوام دوباره ivfکنم چقد بعدش میتونم برم ماه بعدش میتونم برم؟ 

عزیزم شما چند روزو هم کاش صبر کنی و ابروهاتو قطع نکنی خیلی تو نی نی سایت دیدم شرایط شما رو داشتن و بعدش فهمیدن باردار بودن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم شما چند روزو هم کاش صبر کنی و ابروهاتو قطع نکنی خیلی تو نی نی سایت دیدم شرایط شما رو داشتن و ب ...

قربون دل مهربونت بشم تا کی شما میگی ادامه بدم؟ الان روز 17 انتقال هستم امروز سرکار اینقد چیز سنگین بلند کردم از حرصم که نگو 

خواهرای گلم اینکه مثلا جنین یکی سه روزه اس برا یکی پنج روزه رو دکتر تعیین میکنه؟ یا شانسیه؟

دکتر عزیزم من دوست داشتم بلاستوسیت کنن نکردن گفتن تعداد جنین ها کمه ریسک نمیتونیم کنیم

قربون دل مهربونت بشم تا کی شما میگی ادامه بدم؟ الان روز 17 انتقال هستم امروز سرکار اینقد چیز سنگین ب ...

نه دیگه گلم تا چیزی قطعی نشده رعایت کن

دکترتون گفته بودن چند روز بعد انتقال آز بدین؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن