2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
چرا زمان ما به ران نمیشد پس😆 ببین همون دور ناف اگه زمانی ک امپول وارد کردی خیلی خیلی یواش تزریق کن ...

میشده حتما نپرسیدین😅

من شوهرم برام تزریق میکنه بنده خدا خیلی آرومم میزنه اما بازم کبود میشه فقط هفته ی اولش خوبه جاش نمیمونه از هفته ی دوم کبودیا شروع میشه😶 بدیش اینه جاشون بعدنم نمیره یعنی به صورت خیلی کمرنگ میمونه دیگه😕😕😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صاحل جون کی میری ایشالا دوباره برای نی نی؟

نمیدونم

ازترس‌اینکه‌دوباره‌نشه

دست‌ودلم‌نمیکشه‌برم..

امادکترم‌پروندمو‌نگاه‌کرده‌گفته‌‌هرموقع‌خاستم‌شروع‌کنم‌

اول‌بایدبرم‌‌خراش‌بده..

اما‌نظرخودم‌اینه‌آزمایش‌ایمنی‌هم‌بدم..

من‌فقط۲بسته‌جنین‌دارم..نمیخام‌‌ازدستشون‌بدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
توازمایشاتوکجادادی؟اونجایی که خانم دکترمعرفی کرد؟به من گفت یابروکرج مرکزرویش یاتهران  الان توت ...

اره عزیزم همه رو خانوم دکتر معرفی کرد ازمایشگاه پارسه که خیلی خوبه .آز اس پرم کلینیک امید .عکس رنگی هم دکتر عالیه شیوعی تو خیابون فلسطینه ...خب اگه کرج بهت نزدیکتره اونجا برو اینجا باید همش بیای وبری 

بچه ها  طرازی  چرا امار مثبتاش کمتر از عارفی ایناست  .  مگه  فوق تخصص ناباروری نداره  ؟

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اوکی ممنون لبنیات چی نخوریم؟

خودتون بخورین همسرتون نه 

همسرتونو زیاد تقویت کنید چون تعیین جنسیت با ایشونه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ذخیرم‌‌۳بود.. وای‌یعنی‌دارم‌یائسه‌میشم ازبس‌داروی‌هورمونی‌خوردم..۴سال‌دارم‌دارومیخورم خودم‌نابودک ...

ن گلم خدا نکنه ،یائسه کجا بود ،شما ذخیرتون خوبه ،من ذخیرم یکه ،فکر نکنم حالا حالا هم یائسه بشم ،من کسانی رو دیدم با ذخیره نزدیک به صفر هنوز پریود میشن ،شما احتمالا هورمونات دچار اختلال شده که خیلی زود به روال عادی برمیگرده ،خودت رو نگران نکن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم ازترس‌اینکه‌دوباره‌نشه دست‌ودلم‌نمیکشه‌برم.. امادکترم‌پروندمو‌نگاه‌کرده‌گفته‌‌هرموقع‌خاست ...

خوب منم دفعه قبل نشد ولی اندفعه شد نترس حالا آزمایشتو بده خیالت راحت بشه ولی فاصله زیاد ننداز بنظر من 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ن گلم خدا نکنه ،یائسه کجا بود ،شما ذخیرتون خوبه ،من ذخیرم یکه ،فکر نکنم حالا حالا هم یائسه بشم ،من ک ...

همون‌منم‌این‌فکرومیکنم

آخه‌آزمایش‌های‌هورمونیم‌خوبه

نکنه‌تیروئید‌دارم؟

خودمم‌‌‌فکرمیکنم‌‌انتقالمم‌به‌خاطراین‌منفی‌شد

چون‌آندومترم‌کامل‌نریخته‌بود..

روزسومم‌بوددکی‌‌گف‌‌آندومتر‌‌‌‌‌‌درحال‌ریزش..۴ونیم‌بود

فکرکنم‌باید۳باشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻