2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
آره عزیزم. هرروز یا یک قرص یا یدونه و نصف.. در کل کم کاری تیروئید رو الان اکثرا دارن‌. من خودم سر ...

خیلی خیلی ممنووون از راهنماییت عزیزم 

دست گلت درد نکنه حتما بهش میگم 

بله خیلیا این مشکل رو‌دارن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وای کشاله ران نمیشههه عزیزم، بله به بازوها شکم و ران میشه زد😶😶😶

چرا زمان ما به ران نمیشد پس😆

ببین همون دور ناف اگه زمانی ک امپول وارد کردی خیلی خیلی یواش تزریق کنی و بعدم ک دراوردی فشار ندی.. اصلا کبود نمیشه.. من عین ۹ ماه زدم دور ناف

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶ روز دیگه میشن ۴ ماهه. ببخشید میپرسم ، شما بعد از زایمان پریود شدین؟

خدا حفظشون کنه💚 پس از دوران طلایی کولیک و رفلاکس رد شدی خداروشکر🤣

من ماه پیش برای اولین بار بعد زایمان پریود شدم‌

یعنی تا ۹ ماه پریود نشدم.

خونریزی بعد زایمانمم زیاد نبود. دوروز شدید بود بعدم کمتر شد.

خاهرام بعد یسال و چندماه پریود شدن .. اما من بعد ۹ ماه.

قرار بود شش ماه بعد زایمان برم پیش طرازی برای چکاپ و پاپ اسمیر اما خورد ب کرونا و نرفتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
توازمایشاتوکجادادی؟اونجایی که خانم دکترمعرفی کرد؟به من گفت یابروکرج مرکزرویش یاتهران  الان توت ...

عزیزم فک کنم مرکز ناباروری ابن سینا بری بتونی همه رو انجام بدی.

چون آزمایشگاه ک داره.

آز اسپرمم که داره.و خیلیم دقیقه.

سونو هم داره.

عزیزم شما ذخیرتون چنده ؟من ذخیره م کمه و خونریزیم همینجوره

ذخیرم‌‌۳بود..

وای‌یعنی‌دارم‌یائسه‌میشم

ازبس‌داروی‌هورمونی‌خوردم..۴سال‌دارم‌دارومیخورم

خودم‌نابودکردم😭

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
زنگ زدم.آخرش جواب دادن.گفتن قبلش باید ویزیت بشی.حالا نمیدونم میتونم ماه بعد سیکلمو شروع کنم یا نه.اگ ...

اگه همه ازمایش هاتو دادی همون روز دوم هم ویزیت میکنه هم سونو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

خانما یه سوالی دارم کسی که هایپره میتونه رابطه داشته باشه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم فک کنم مرکز ناباروری ابن سینا بری بتونی همه رو انجام بدی. چون آزمایشگاه ک داره. آز اسپرمم که ...

سلام مرجان بانو .ببخشید من هفته قبل انتقال دادم دکترم گفتش پماد کلوتریمازول اگه اشتباه ننوشته باشم استفاده کنم .اما من میترسم؟ الان ترشحم کم شده بازم لازمه؟

خدا حفظشون کنه💚 پس از دوران طلایی کولیک و رفلاکس رد شدی خداروشکر🤣 من ماه پیش برای اولین بار بعد ز ...

ب سلامتی.

خدا رو شکر بچه های من کولیک و رفلاکس نداشتن.

از دوماه و نیمگی هم ک اصلا شیر خشک ندادم ، خیلی خیلی بهتر شدن.

یعنی هیچ دارویی هم نمیدم دیگه.

من رفتم چکاپ و پاپ اسمیر.

دفعه قبل من ۷ ماهگی پریود شدم .پس احتمالا باید صبر کنم.

منی ک جلوگیری ، بلد نیستم ، یک کم میترسم.

گفتم پریود شم خیالم راحت باشه.

خخخخخخ

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
فدات بشم بابام میگه تا آخرین نفسش برای من دعا کرده فقط 😭😭😭😭😭

خدابیامرزه‌مادرتون

انشالله‌خدابعدازاین‌مصیبت‌دردناک‌دلتون‌شادکنه‌ومثبت‌

بشین

الهی‌آمین

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی عزیزم

مامان‌ماهک‌جون‌عکس‌چطوری‌بفرستم‌..بلدنیستم

مامان‌ماهک‌جون‌عکس‌چطوری‌بفرستم‌..بلدنیستم

جایی که تایپ می کنی بغل صورته یه عکس بزن روش بعد باز میزنه کلیک بزن بعد عکستو انتخاب کن بفرست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود