2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ممنون گلم گرفتم  اینجایه نیمکت پیش باغچه هست نشستم توکل به خدا 🌹🌹🌹🌹

عزیزم بالخره رفتی دکتر قوامی؟؟؟ایشالا نتیجه بگیری ....بهم بگو دکتر چی گفت و چه ازمایشایی برای تو و همسرت نوشت ...ممنون عزیزم❤

سلام مامانا من خواستم ۸هفتگی برم سونو زنگ زدم مرکز گفت باید این هفته نهایت هفته دیگه بیای سونو بدونیم که ساک داخل رحمه حتماا 

ولی من نمی خواستم زود برم که سونو واژینال نشم چیکار کنم@لیانا۲۱

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بالخره رفتی دکتر قوامی؟؟؟ایشالا نتیجه بگیری ....بهم بگو دکتر چی گفت و چه ازمایشایی برای تو و ه ...

فعلا اینجانشستم😂😂😂😂ببینم کی میاد خواستم زودنوبتم بشم برگردم به تاریکی نخورم

باشه گلم خبرمیدم

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون گلم گرفتم  اینجایه نیمکت پیش باغچه هست نشستم توکل به خدا 🌹🌹🌹🌹

زیردرخت جلوی مطب هم میتونی بشینی عزیزم حواست باشه کسی اومد ببینتت که نوبت شمارو نگیرم خودتو تقویت کن که تا ساعت ۵اونجایی فشارت میوفته 😁😁😁

منون گلم🌹🌹🌹

یعنی تا یک اونجا وایمیستی 😫😫

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام مامانا من خواستم ۸هفتگی برم سونو زنگ زدم مرکز گفت باید این هفته نهایت هفته دیگه بیای سونو بدونی ...

بگو نمیتونم بیام ماهک جون تهران نیستم الکی بگو 

وقتی مشکلی نداری تو این شرایط کرونا سونو اضافه نرو 

دکتر ای وی اف من اصلا سونو سالک انجام نمیداد ۷ هفته به بعد 

الکی واسه چی بری 

اینا دنبال پولن 

بعدم انقدر وضعیت کرونا بد شده که بیرون نری بهتره 

بعد خداروشکر لک که نداری پس چرا الان بری ولشون کن بگو شرایطش رو‌ ندارم بیام 

دوست منم تو رویان ای یو ای کرد تا سونو قلب دوبار الکی کشوندنش مرکز که سونو واژینال کنن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا خوبی تاپیکمو دیدی؟

بله گلم دیدم ❤️

فدات خودت خوبی 

زیردرخت جلوی مطب هم میتونی بشینی عزیزم حواست باشه کسی اومد ببینتت که نوبت شمارو نگیرم خودتو تقویت کن ...

اره همونجانشستم اماافتاب هست😭😭😭خداخودش بهم رحم کنه اینهمه گرما خداکنه نتیجه بگیرم 

باشه گلم حواسم هست یک دنیاممنون😘😘😘😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
آره گلم درسته، میگن  دلستر ورزشکاری هم خوبه اینم دارم امتحان می کنم، ممنون از راهنماییت گلم

انشاالله زودتر خوب بشی 

بگو نمیتونم بیام ماهک جون تهران نیستم الکی بگو  وقتی مشکلی نداری تو این شرایط کرونا سونو اضافه ...

اره شوهرمم میگه ولشون‌کن قرارم‌نیست دیگه برم‌مرکز کاری ندارم اونجا ایشالا ۸هفتگی میرم یه جا دیگه 

دقیقا تو وضعیت کرونا 

نه زنه نمی دونی چجوری گفت می گفت عزیزم‌اصلا اصلااا  باید بری گقتم‌باشه الکی ولشون کن الکی سونو واژینال کنن 

خداروشکر مشکلی ندارم نه لک دارم نه درد پایی بگم‌شاید خدایی نکرده خارج از رحم باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره شوهرمم میگه ولشون‌کن قرارم‌نیست دیگه برم‌مرکز کاری ندارم اونجا ایشالا ۸هفتگی میرم یه جا دیگه&nbs ...

خب خداروشکر ولشون کن ۸ هفتگی هم میتونی یه مرکز سونو خوب بری انجام بدی بعدم جوابش رو ببر مطب