2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
واي عزيزم آخه چه پز دادني داره ، من فقط يك جاري دارم كه خداييش رابطه مون هم با هم خوبه يعني سرمون تو ...

عزیزم چی بگم که نگفتنش بهتره. خدا حفظت کنه. یه چیزایی واقعا تو دل آدم میمونه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم، لیلا جان ببخشید که اینو میگم، من کلا آدم رکی هستم، البته به خودم اجازه نمیدم به شخصیت کس ...

مرضی جونم من روزی که پانکچر شدم بهم نگفتن چند تا تخمک دارم صد بار زنگ زدیم جنین شناسی یه روز مونده بود به انتقال گفتن ۱۷ تا تخمک بوده که ۱۱ جنین شده که ۷تا پسر بوده ۴ تا دختر. روز انتقال دکتر که اومد برام انتقال بده گفت ۱ پسر ۳ تا مشکل کروموزومی داشتن بقیه هم دختر بخدا دنیا رو سرم خراب شد گفتم ایراد نداره حداقل ۱ پسر هست بعد از انتقال رو تخت هنوز خوابیده بودم جنین شناس اومد بهم گفت دخترتو میخای چیکار کنی گفتم چند تا میگه فقط یکی یعنی ۹ تا جنین من رو از بین بردن بقول خودشون همشون گرید aوab بعد که دید قاطی کردم میگه عیب نداره جنین پسرت ۸ سلولی بوده صد در صد میگیره. تو این چند روز دنبال این قضیه بودم که چرا این همه حرفشون فرق داشته امروز بهم میگن نمیتونستیم جنسیت جنین ها رو مشخص کنیم بنظر خودت اصلن همچین چیزی میشه؟ اینقدر بهم دروغ گفتن گاهی اوقات میگم اصلن جنینی انتقال دادن 

تمام حرفاتو قبول دارم اما خیلی روحیه مو از دست دادم اینهمه خرج کردم انشاالله خدا خودش بهم کمک کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جان ببخشید من جواب میدم  همکارم دقیقاً بچه ش مشکل شمارو داشت، شیر گیگوز دکتر گفت بهش بده ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

هنوز بیداریم با هم .دلش پیچ میده.گریه نمیکنه ولی قرمز میشه از فشار.صبح میرم میگیرم.ممنون ❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام گلم، فدات، تو خوبی؟ نگم برات که چه بلایی هایپری سرم آورد شکمم اندازه یک قوطی نوشابه خانواده بزر ...

خدا کمکت کنه عزیزم...کشیدم این دردو.میفهمم چی میگی.خیلییی سخته.منم هایپر شدم .رسما داشتم میمردم...خدا رحم کرد بهم...

ان شاء الله سلامتی و خوشی باشه از این به بعد براتون.خیلی مراقب خودت باش

خدا بیامرزه مادرت رو عزیزم. دلم خیلی گرفت منم مامانم جوون بود که از دنیا رفت. 😭😭😭😭😭😭😭😭 جاری ...

الهی بگردم لیلا جون...خدانکنه دلت بشکنه...خدا بیامرزه مادرگلتو...

یاد حرف جاریت افتادی، مامان منم یاد کن که یک روز هم نموند پیشم بعد زایمانم 😁 از غریبه ها بدتر رفتار کرد باهام..سنی هم نداره ها .پنجاه سالشم نیست.ولی بهونه کرد و رفت خونشون که گردنم درد میکنه .  چون دوستم نداره 😁یه روز اومد مهمونی فقط .انقدر نشستم و بلند شدم براشون یه تیکه از بخیه هام وا رفت و هنوز دارم میسوزم از دردش بعد بیست روز..

سلام دوستان من وارد روز 11 انتقالم شدم تو این مدت کم و بیش کمر درد داشتم،اما امروز دردم خیلی زیاده ...

خدا بیامرزه عزیزم مادرتو ..ان شاء الله که خودت مادر شدی.برات دعا میکنم از ته قلبم اگه قابل باشم.

تو همون پرستویی هستی که تو تاپیک مامان رها بود با شیرین بانو و رهایی و ماهی کوچولو؟! 

سلام عزیزم ...ایشالا زود خوب بشی ...شما ذخیره تخمدانت چند بود؟کجا انجام دادی؟

سلام دوست گلم، قربونت خانم گل، ذخیره تخمدانم 12.7 هست، شیراز مرکز ناباروری دکتر سیروس رستمی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خدا کمکت کنه عزیزم...کشیدم این دردو.میفهمم چی میگی.خیلییی سخته.منم هایپر شدم .رسما داشتم میمردم...خد ...

ممنون مهربون، قربونت برم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
گفتن سه روز اول استراحت داشته باشید .روزی نشاسته رو با اب شیر هم بزنید بخورید یافرنی درست کنید .میوه ...

عزیزم شمانشاسته میخوری یبوست نشدی؟ منم دیروز توی ابمیوه حل کردم توبیمارستان خوردم امروز شوهرم بیداربشه بگم فرنی درست کنه من خیییلی تنهام هیشکی نیس شوهرم بنده خدا کلی کارداره ولی میگه هروقت زنگ بزنی چیزی بخوای میام نمیشه که اخه من سرهرچیزی زنگ بزنم به منم گفته دست به چیزی بزنی مدیون منی فقط پسرمه اونم کوچیکه میترسم بگم چیزی بیاره بیچاره ازدیروز کلی بهم کمک کرده چایی دم کرده اورده برام 😍

سلام گلم، فدات، تو خوبی؟ نگم برات که چه بلایی هایپری سرم آورد شکمم اندازه یک قوطی نوشابه خانواده بزر ...

عزیزم چقدر سختی کشیدی خدا کمکت کنه من اصلا هایپرنشدم دردنداشتم .. ایشالا جواب همه ی این دردایی که کشیدی با مثبت شدن ازمایشت وبه دنیا اومدن نینی یادت میره عزیزم 

مرضی جونم من روزی که پانکچر شدم بهم نگفتن چند تا تخمک دارم صد بار زنگ زدیم جنین شناسی یه روز مونده ب ...

عزیزم ایشالا که با همین یدونه جنین یه پسر خوشگل وباهوش مثل دخترت به دنیا میاری ..واقعا یعنی کارشون اینقد بد بوده ؟ بیمارستان ابان بودی شما ؟ منکه از بیمارستان بهمن راضی ام دیروز جنین شناس اومد باهام حرف زد کلی روحیه داد لیلا جون ایشالا شمامثبت میشی منم امیدوارمیشم 

مرضی جونم من روزی که پانکچر شدم بهم نگفتن چند تا تخمک دارم صد بار زنگ زدیم جنین شناسی یه روز مونده ب ...

کاش پیش دکتر نصر بری عزیزم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام دوستان خوبی؟ به سلامتی  ببین اگر زیاد باشه و بالا بیاری خطر داره کم شدن حجم ادرار  ...

فکر کنم یه سر برم دکتر بهتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم نگران نباش آب بخور پروتئینم‌یادت نره خوب میشی

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍