2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیانا جون حالا که شما گفتی دیگه منم میگم. من پانکچر اولم پیش عارفی بودم. مطبشم میرفتم، بزرگترین ایرا ...

لیلا جون هزینه سونو و ویزیت دکتر نصر چقدره ؟اصلا وقت میزاره برای بیمار ؟اگر بخوام یک بار پیشش ویزیت بشم ،باید تشکیل پرونده بدم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
رفقا یه سوال  نخندینا 😂😂 من خیلی از امپول میترسم در حد مرگ البته از وقتی رفتم تو سیکل ivfو ...

من یه بار طبیعی باردار شدم و قلب بچه تشکیل نشد امپولی هم نداشتم...نه عزیزم ربطی به آمپول و سفت کردن و اینا نداره اصلا

بچه ها دلم گرفته. ببخشید اینجا میگم ما چون بچه نداریم همه مخصوصا یکی از جاری هام پول مارو حق خودش م ...

واااا اینا از خدا نمی ترسن واقعا چی بگمممم بی خود کرده شوهرت تا نخواد نمی تونه کاری بکنه عجب دیوانه های عقده ای هستن تو خدارو داری ولش کن نفهمه اون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام بچه ها خوبین؟ من الان دارم از رویان برمیگرده خونم ،،سونو شدم بهم گفتن یه کیست خفن داری نمیتونی ...

غصه نخور.این مشکلات تو سیکل ای وی اف پیش میاد

من هم وقتی میخواستم انتقال بدم کیست زدم و یک ماه انتقالم عقب افتاد.

چارش همون قرص ال دی.غداهای با طبع گرم بخور.سردیجات نخور

لیلا جون هزینه سونو و ویزیت دکتر نصر چقدره ؟اصلا وقت میزاره برای بیمار ؟اگر بخوام یک بار پیشش ویزیت ...

آستاره جون فکر کنم هزینه ویزیت و سونوش نزدیک سیصد و خورده ای شد. آره فکر کنم یه تشکیل پرونده ساده، زمان بر نیست. والا من دیدمش وقت گذاشت برام. مخصوصا جلسه اول قشنگ میشینه شرایط رو توضیح میده که چیکار میخوایم بکنیم و چیکار بکنیم بهتره اصلا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واااا اینا از خدا نمی ترسن واقعا چی بگمممم بی خود کرده شوهرت تا نخواد نمی تونه کاری بکنه عجب دیوانه ...

از خدا که نمیترسه اصلا. چون خیلی خیلی مردم آزاره. دلم گرفته و البته شکسته خیلی. امیدوارم خدا به من و همسرم هم نظری کنه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها دلم گرفته. ببخشید اینجا میگم ما چون بچه نداریم همه مخصوصا یکی از جاری هام پول مارو حق خودش م ...

وااااااه چه پرروان مردم...من جای تو بودم دمار از روزگار اون جاری در میاوردم میگفتم اگه خدایی نکرده به فرض محال بچه دار هم نشم میخوام اموالمونو بدیم خیریه حداقل دعامون میکنن تا اون چشش در بیاد...

البته ببخشید شوهرت باید جواب یه همچین آدمای پستی و بده چون فامیل اونن دراصل نباید بذاره تو باهاشون دهن به دهن بذاری یوقت خدانکرده

مهریشو  از شوهر شما بگیره؟؟!!!!!!به حق چیزای ندیده بگو من مهریه خودمو از شوهرم نگرفتم بیاد مهریه تورو بده...آخه  یه ذره زبون داشته باش دختر چرا میذاری با این حرفاش اذیتت کنه

من باید خواهرت می بودم خودم پدر همچین ادمی و در میاوردم حیف که نیستم

انشاالله انشاالله انشاالله خدا دوتا بچه بهت میده چشم همچین ادمایی کور میشه به حق فاطمه زهرا اون وقت قیافشون دیدن داره

از الان من به شدت منتظر خبر بارداریت هستم الهی امین🙏

از خدا که نمیترسه اصلا. چون خیلی خیلی مردم آزاره. دلم گرفته و البته شکسته خیلی. امیدوارم خدا به من و ...

حتما نظری می کنههه دل شکستن خیلی بده خیلیییی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

قربون دلت بشم دردت بخوره تو سر همشون واقعا چرا خانواده های شوهر اینطورین خدا لعنتشون کنه فقط کارشون تیکه انداختنه دهن مارو سرویس کردن ولی عزیزم یه کاری کن شوهرت پشتت باشه و اصلا زیر بار نره.عجب آدمای بی انصافی هستن نامردا

سلام بچه ها خوبین؟ من الان دارم از رویان برمیگرده خونم ،،سونو شدم بهم گفتن یه کیست خفن داری نمیتونی ...

عزیزم شکلات و شیرینی‌جات رو کلا حذف کن 

از پوشیدن شلوارهای تنگ جین هم خوداری کن 

برای کیست طب سنتی خیلی خوب جواب میده 

انشاله خیلی زود برطرف بشن