2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045864 بازدید | 684486 پست
سلام دوستان ...یه سوال داشتم ممنون میشم جوابم رو بدید...مدته نزدیکی روی از اس پرم تاثیر میزاره؟واقعی ...

بله گلم یک ماه خیلی زیاد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ای جانم ایشالا ایشالا به لوس شدن های واقعی هم میرسی همه ماها که باردار شدیم یه روزی آرزوی این روزارو ...

دردت بجونم خدا از زبونت بشنوه😔🤗خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه فداتشم یکم از تجربیاتت بگو منم انجام بدم شاید خدا لطفی کرد این دفعه انتقال منم مثبت بشه😍🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب گلم خوبه به اسپکلوم حساسیت داشتی  کرم کلوتریمازول واسه استعمال خارجیش رو بگیر بزن اونم خوبه ...

مرسی از دعای قشنگت عزیزم .خدا از دهنت بشنوه .چون ترشح خیلی عذرمیخوام سبز زنگ دارم یکم نگرانم نکنه برا فندق هام ضرر داشته باشه.توروخدا با دل پاکت برام دعا کن 

بچه ها، من هم باید وارد سیکل ivf شم. این ماه iui کرده بودم که امروز آزمایش دادم منفی شده. دکتر گفته ...

متاسفم عزیزم 

بله روز دوم پریود برو دکتر که سونو کنه 

انشاالله قبل انتقال خودت طبیعی مامان بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید هستن جاهایی برای اسپرم گیری که همسرهم بتونه بامردبره داخل؟ ...

اره عزیزم بیمارستان بهمن 

نه عزیزم دیگه نیاز نیست 

مرسی عزیزم

میگم امروز شنیدم جاریم‌حاملس 

خواهر شوهرمم میکرو کرده یه پسر داره بعد اون دوسال اقدام کرو نشد شنیدم ۳تا گذاشته

خندم گرفت چه یهو همه باهم شدیم‌البته من دورم ازشون 😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دکتر بهم ویتامین دی داده.  قرص کوکیتن قرمز و آپو ویتال و آسپرین و فولیک اسید و ال دی داده . تغذ ...

تغذیه(گرمیجات و حذف سردیجات)و البته ورزش خیلی موثره واقعا...به دکترت راجب فرتیل سی ام بگو برات بنویسه.. تو گوگل سرچ کنی فوایدش قبل انتقال هست واقعا خوبه

ویتامین ای هم حتما بخور هریک یا دو روز در میون،،

منم فردا وقت سونو دارم برای انتقال بهم قراره ال دی و سینافکت بدن و تاکید کردن حتمااا فرتیل سی ام بخرم و روزی ۳تا بخورم تا شب انتقال...موفق باشی عزیزم

سلام خواهر گلم، عزيزم من بخاطر دیسک کمرم حتی قبل از بارداری هم جاروبرقی شاااید یکی دو بار تو 3 سال ا ...

فقط خداروشکر دختر نازت سالمه💓💓 

چقدر سختی کشیدی تو بارداری عزیزم خدا کمکت کرده  انشاالله با دیدن دخترت همه این سختی ها یادت بره 

ممنوووون دوست گلم 😘😘😘😘

گلی اینم بگم وقتهایی حالم خوب بود همه کار میکردم، اصلاً حساسیتی نداشتم، بخدا چند بار ماشینمو شستم، ب ...

منم زیاد حساس نیستم گفتم بپرسم ببینم بقیه دوستان چکار میکنن 

خدا خیر همسرت بده کمکت میکنه منم همسرم همینطوره ولی پیش خودم میگم گناه داره از سر کار میاد دیگه کار خونه نباشه 

لیلا جون خیلی وقت آماده ش کردم از ذوق 😍😍😍 اینو نزاشتم ولی چشم حتماً میزارم فراموش کردم، مرسی که ...

انشاالله قسمت همه منتظرا 😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿