2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@samin11   سلام بچه ها من 20روز پیش سقط داشتم خونریزیم هنوزادامه داره دکتر قرص ترنسد(ترانگزام ...

مصرف کن عزیزم مشکلی نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ما هم ظاهرا مشکلی نداشتیم و گفتن عامل ناباروری عامل ناشناخته هست پس مجبور بودیم میکرو انجام بدیم، ول ...

ممنون عزیز دلم .خیلی لطف کردی🌹🌹🌹🌹🌹فقط یه سوال توذهنمه که باعث میشه یکم سست بشم برای ای وی اف 

والا ازنطرمالی نمیگم خیلی وضعم خوبه اما هزینشو اماده کردم

اگه خانمای ای وی افی ناراحت نشن بپرسم

توروخدابه دل نگیرید منم مثل شمامادرم وهزارتا سوال توذهنمه

میگم اگه ای وی اف کنم ازنظرهوش و....بچه مثل بچه های طبیعی هست؟مشکلی پیش نمیاد؟

خدایابه امیدخودت🌺
بله مشکل اسپرم .مرکز ناباروری مشتاق اصفهان. دکتر نصر جنین شناس مرکز گف بهتر وقت تلف نکنید کیفیت اسپر ...

با پروسس هم مورفولوژی صفر ؟ببین صفر داریم تا صفر ،من شنیدم جنین شناسی اصفهان به اکثرا پیشنهاد اهدایی میده ؟تا الان میکرو کردید ؟جنین داشتید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیز دلم .خیلی لطف کردی🌹🌹🌹🌹🌹فقط یه سوال توذهنمه که باعث میشه یکم سست بشم برای ای وی اف&nb ...

هر سوالی دارید بپرسید ناراحت نمیشم،  بله مثل بقیه بچه ها هستن چون تنها فرق اینه که بجای اینکه اسپرم و تخمک تو محیط رحم لقاح پیدا کنه تو محیط آزمایشگاهی لقاح انجام میشه و بعد منتقل میشه به رحم از اونجا به بعد مثل بارداری طبیعی دیگه هوش و باقی مسائل مربوط به وراثت و تغذیه مناسب مادر میشه، از این بابت ها خیالتون راحت باشه

با پروسس هم مورفولوژی صفر ؟ببین صفر داریم تا صفر ،من شنیدم جنین شناسی اصفهان به اکثرا پیشنهاد اهدایی ...

اره یبار میکرو کردیم ۱۰جنین .یه نی سه روزه انتقال دادم نشد بقیه رو هم جنین شناس گفت بلاست انتقال بدیم ولی بلاست نشدن

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
ممنون عزیز دلم .خیلی لطف کردی🌹🌹🌹🌹🌹فقط یه سوال توذهنمه که باعث میشه یکم سست بشم برای ای وی اف&nb ...

عزيزم دوستان اينجا تقريبا همه من رو ميشناسن ، من يك دختر ٢٧ ماهه دارم كه با آي وي اف باردار شدم و بچه دومم رو كه پسرم هست و ١١ ماهش هست به صورت طبيعي و الان هم كه به لطف خدا دوباره طبيعي باردار هستم ، بعضي وقتها با خودم ميگم شايد اگر صبر ميكردم و دنبال آي وي اف نميرفتم خود به خود طبيعي باردار ميشدم ولي بعد با خودم فكر ميكنم اونوقت دختر عشق و جيگر و باهوشم رو ديگه نداشتم ، اصلا اينطوري فكر نكن من نميگم پسرم هم باهوش نيست اون هم ماشا الله خيلي همه چيز رو ميفهمه ولي بعضي وقتها به حافظه و دقت دخترم غبطه ميخورم بچه ٢ ساله يك حرفهايي ميزنه كه من واقعا بعضي وقتها شاخ در ميارم ، عاشق كتاب خوندن هست و هر كتابي رو با يك بار خوندن حفظ ميشه و نه تنها ميتونه تعريف كنه بلكه وقتي من كلماتش رو جا ميندازم خودش ميگه و بعضي وقتها كه كلمه رو فراموش كرده از كلمات مترادف استفاده ميكنه ، كلا نه تنها از كسي چيزي كم نداره تازه به نظر من خيلي هم در بعضي موارد باهوش تر هست . اصلا به اين چيزها فكر نكن واقعا داشتن فرزند ارزش جنگيدن و دنبال درمان رفتن رو حتما داره .

ناراحت چرا 

به زنان سوال منم بود 

دکترم گفت بچه های ای پی اف قوی تر سالم ترن چون بهترین تخمک و اسپرم انتخاب میشه

خداروشکر انشاله صحیح وسالم دنیابیاد🌹🌹🌹🌹🌹

گلم من الان ای وی اف برایه تعیین جنسیت میکنم وصد در صد موافق اینم که باید ادم برایه چیزی که دلش میخواد داشته باشه بجنگه تا به دستش بیاره وهم از لحاظ پولی وهم جسمی برایه رسیدن بهش خرج کنه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی