2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
عزیزم سعی کن تو سه ماهه اول زیاد جارو نکشی چون واقعا انرژی میخواد بده همسری جارو بزنه واست تو فعلا ف ...

شوهرم که اصلا نمی کنه تا بگم میگه بگو کارگر بیاد خخخ اره دیگه نمی کنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزمممم بتات چند بود؟

هزارو صدو خورده ای بود❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
شما مشکلتون اسپرم عزیزم ؟کدوم مرکز بهتون پیشنهاد اهدایی داد ؟

بله مشکل اسپرم .مرکز ناباروری مشتاق اصفهان. دکتر نصر جنین شناس مرکز گف بهتر وقت تلف نکنید کیفیت اسپرما خوب نیس حتی اگه جنین هم تشکیل بشه رشد نمیکنه

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
عزیزم حق داری بخدا، درکت میکنم واقعا سخته من جنین دارم ولی خب اینم مثل قبلیاست حتما😕 یعنی چون جنی ...

نه اصفهانم.خودمم اصرار داشتم برا میکرو مجدد‌ولی دکتر جنین شناس میگه با این اسپرم بهتره وقتتو تلف نکنی.ابنرمال ۱۰۰.مورفو صفر.تحرک صفر

به نظرتون چیکار کنم برم برا اهدایی یا اصرار کنم به میکرو مجدد؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
انشاله روزهای سخت بگذره وروزهای خوب بیان شماکه این روزهاروگذروندید به نظرتون می ارزه من برای تعیین ...

ما هم ظاهرا مشکلی نداشتیم و گفتن عامل ناباروری عامل ناشناخته هست پس مجبور بودیم میکرو انجام بدیم، ولی اگه واقعا دلم یه جنسیت خاص میخواست یا مثلا فقط یکی بچه میخواستم داشته باشم و اونم با جنسیت خاص و از پس هزینه درمان هم برمیومدم حتما تعیین جنسیت انجام میدادم البته این نظر شخصی منه،،،  الانشم چون دوست دارم هم دختر هم پسر داشته باشم اگه یه روزی تصمیم بگیرم صاحب بچه دوم بشم و هزینه شو داشته باشم میرم تعیین جنسیت انجام میدم،،، ان شالله بهترین تصمیم برای زندگیتون بگیرید عزیزم

امید ب خدا ایشالا نتیجه میگیرید من فکر میکنم پزشکای رویان دلسوزتر هستن تا مراکز شهرستانها.. از یه دو ...

انشالله همه منتظرا به زودی مامان بشن 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...