2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست
خدایااااا..این دفعه بشه از منم..برام دعا کنید بچه‌ها..مامانم داره افسرده میشه..

عزیزم میشه از الان استرس داری برو یکم قرآن بخون دعا بخون بزار دلت آروم بشه دو هفته دیگه مونده استرس اصلن برات خوب نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله فردا همه چی به خوبی برات پیش بره و کلی تخمک باکیفیت و عالی خواهی داشت والبته جنینای عا ...

سلام عزیزم هایپر شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم میشه از الان استرس داری برو یکم قرآن بخون دعا بخون بزار دلت آروم بشه دو هفته دیگه مونده استرس ...

دو هفته چیه عزیز من؟؟؟شوهرم مشکلش برطرف نشده..اصلا جنین تشکیل نمیشه..  لعنتی ذخیره ام محدوده..

هفت‌شهر‌عشق‌را‌عطار‌گشت...ما‌هنوز‌‌‌‌‌اندرخم‌‌یک‌کوچه‌ایم
میشه قبل از تخمک کشی رژیم گرفت رو کیفیت تاثیر نمیزاره منم وزنم بالاس؟

من که رژیم گرفتم نمیدونم عزیزم

من هایپر شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
جنینات چند روزه بودن؟

راستی مامان ماهک این سری کار خاصی کردی؟ البته شما ماشاالله جنینات خوبن من بیشترین مشکلم جنینامه امیدوارم این 6تایی که دارم حداقل یکیشون برام بمونه😶😶😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانوما چیا خوبه واسه هایپری؟؟

من سفیده ی تخم مرغ خوردم در حد 7-8تا، دقیقا از پانکچر که اومدم خونه ولی فقط همون روز رو تونستم سفیده بخورم حالمو بهم میزد😥 ولی تا چندروز دوغ، پفک، گوجه ی نمک زده ام خوردم، البته دکتر دارو هم میده به نظرم تاثیر داروها بیشتره، من هردوبار پانکچرم هایپر شدم تقریبا تا یه هفته حالم کمی خوب نبود ولی قابل تحمل بود بازم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم نمیدونم قبلاً بهت گفتم یا نه. من از دکترم‌ خیلی راضی بودم و هستم، از آی‌وی‌اف باهاش شروع کردم ...

مبارک عزیزم خوش قدم باشه براتون 🌹♥️

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
فرش انتقال میدم آخه هیسترو کردم حیفم میاد

واسه چی هیسترو کردی؟؟

بار اوله که انتقال میدین ؟؟

ببخشید اینقدر سوال میپرسم گلم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام به همگی  من امروز هیسترسکوپی شدم آندومترم نازک بود. دفعه اخر انتقالم هم آندومترم خوب رشد ...

آندومترت چند بود 

یعنی با دارو هم درست نشد ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود