2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست

سلام عزیزم ، من بلاخره رفتم کلینیک صدر اکو انجام دادم دکتر گفت خوبه ولی تو که آی وی افی هستی نباید میومدی کلینیک !!! باید میرفتی مطب برات انجام بدن که حداقل یه 45 دقیقه ای دقیق بررسی کنم ولی بهرحال الان که همه چی خوبه ولی بهتره سه هفته دیگه بیای مطبم !!!!!!! از دست این دکترا بخدا من دیگه عاصی شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ماهک خووبی؟ بارردار شدی ایشالله؟ این مدت نیومده بودم تو سایت گفتم خبری ازت بگیرم ایشالله ک ...

مرسی عزیزم تو خوبی؟ والا ۵شنبه آزمایشمه ولی بی بی چک زدم مثبت شد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزممم پیشاپیش مبارررکه به خوشی و سلامتی دوران بارداریت رو بگذرونی  برا ماهم دعا کن مامان خا ...

قوربونت دعا کن آزمایشمم خوب باشه 

ایشالا به حق ۵تن همتون دلتون شاد میشه 

عزیزم امروز جنینهامو میفرستن برای پی جی دی . فردا گفتن بهم خبر میدن جنینهام پنج روزه میشه باید ببینی ...

انشاالله جنینهای پسر زیادی داری وبخ سلامتی دو تا کاکل پسر باردار میشی گلم میشه بگی چند تا جنین داشتی وچند برایه پی جی دی گرفتن؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مامان ماهک جون تبریک میگم انشالله بارداری خوبی داشته باشی خیلی براتون خوشحال شدم

مرسی عزیزم هنوز که آزمایش ندادممم ایشالا اندفعه مثبت هستی اگرم نبودی حتما بعدی مثبت میشی