2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
سلام به همگی❤ من امروز رفتم دکتر آمپول واریوپپتیل بهم داد گفت پریود شدی بیا هم خراش بدم برات هم است ...

نیم ساعت قبلش دو تا شیاف دیکلوفناک بزنید

خیییلی خیییلی کمک کنندست

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم اسمش یادم نیست بهمن ماه هم انتقال داد از روز ۴میزاشت  دیگه نیومده تایپیک خیلی وقته مرض ...

اسمش سمانه بود دوقلو باردار شد دیگه نیومد تاپیک

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان یه سوال؟ اونایی که راه دور هستین به مراکزتون عایا بعد از انتقال تو اون شهر موندین؟ یا حرکت کر ...

من راهم خیلی دوره هنوز انتقال ندادم ولی تصمیم دارم بعد از انتقال چند روز بمونم تا نی نی خوشگلم در آرامش و راحتی لانشو بگزینه بعد با هم بریم خونمون 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
واي خدا کمکت کنه نميشه خراش رو با بيهوشي انجام بدي؟

ممنون، نه عزیزم دکترم تو مطب انجام میده میگه ارزش بیهوش شدن نداره ولی بخدا دردش وحشتناکه یعنی برای من که اینجور بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نیم ساعت قبلش دو تا شیاف دیکلوفناک بزنید خیییلی خیییلی کمک کنندست

واقعا؟ حتما اینکارو میکنم چون خیییلی میترسم از دردش چون کشیدم میدونم چجوریه

ممنون از راهنماییت❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشاله به سلامتی گلم رفتی پیش طرازی یارفتی ابن سیناخودشون معرفی کردن؟تاالان چقدرهزینه کردی؟

عزیزم من مطب طرازی میرم و کارای پانکچر و انتقال رو هم تو بیمارستان آبان تا الان ۲۰ تومن خرج کردم

شوخی میکنی؟ی بار دیگه  برا من توضیح بده خوب من ذوق مرگ شدم آخه. خیلی خیلی مبارکه عزیزم

سلام ثمين جون ، خوبي عزيزم ؟ من هميشه به يادت هستم و دعاگوي خيلي زياد .

ميبيني عزيزم ان شا الله براي شما و همه دوستان اين تاپيك و همه منتظرها چنين معجزاتي رخ بده و بعد از اون همه انتظار مثل من دومي و سومي رو طبيعي و بدون هيچ دردسري باردار بشيد . 

ان شا الله انتظار شما هم خيلي زود به پايان برسه عزيزم .

خانوما امروز مطب دکتر بودم گفت فردا باید آمپول gcsf بزنم یعنی خودش تزریق میکنه تو رحمم این آمپولا چیه؟ درد نداره بنظرتون؟ تا حالا کسی داشته؟ تو رو خدا اگه کسی میدونه بهم بگه خیلی استرس دارم 

خانوما امروز مطب دکتر بودم گفت فردا باید آمپول gcsf بزنم یعنی خودش تزریق میکنه تو رحمم این آمپولا چی ...

سلام لیلا جان

نگران نباش عزیزم🌸🌸🌸

من این آمپولو زدم وقتی بیمار طرازی بودم

باعث افزایش تعداد گلبول های سفید خون میشه و یه کمم به ضخامت آندو کمک میکنه

برای من رو دستیاراش زدن

فقط من فرداش به شدت بدن درد و استخون درد داشتم که آنا جون میگفت اثر این آمپول gcsf  

که یه روزه خوب شد  

انشاالله انتقال خوبی داشته باشی و به حق امام حسین با این انتقال مامان بشی عزیزدلممم🙏🏽🙏🏽🙏🏽

خداروهزارمرتبه شکر.خدابراتون نگهش داره.عزیزدلم من کارم سخت نییت فرهنگی هستم فقط یه مسافت بیست دقیقه ...

ممنونم 💐

عزیزم رانندگی رو فقط بخاطر اینکه ممکنه استرس به آدم وارد بشه میگن احتیاط کنین، وگرنه مشکل دیگه‌ایی نداره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...