2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو بارداری هم میشه یعنی من الان زنگ زدم مطب ، دکتر گفت می تونی الان پریود شدی بیای !!! به نظرتون ا ...

آره برو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستی من امروز ازدکتر پرسیدم گفتم جنینامو هچینگ میکنید یانه گفت پی جی دی ها همه هچینگ میشن 

ایشالا نتیجه میگیری نازنین جون❤شما هیسترو و پی ار پی انجام دادید؟دکترتون عارفی بود دیگه درسته؟

آره برو

ی دلم میگه برم 

ی دلم میگه 1 ماه استراحت کنم و لاغر کنم 

مامانم اینا میگن برو

بابام میگه چه خوب ، فردا برو شروع کن دوباره 

بنده خدا نمی دونه که باید پری شم بعد 😂😂😂

دیگه آبرو نمونده واسم

اخه من جنین ۵روزه میخوام انتقال بدم باید ۶روز قبلش پروژسترون دریافت کنم ...ثمین چندباری گفتی روز ۹سی ...

چرا نشه تو وقتی وارد سیکل میشی یعنی تخمکگذاریت اینا دستکاری میشه .نازنین خیلیا  تنبلی شدید تخمدان دارن و اصلا تخمک ازاد نمیکنن چه ربطی داره به ازاد شدن؟من اولین بارداریم روز ۹سیکل انتقالم بود .زهرا ۲۴روز ۲۷سیکل انتقال داد و مثبت شد.برا انتقال ضخامت اندومتر مهمه نه تخمک ازاد شدن.دکترت قاطی داره من هزار بار گفتم بهت.دکترت تورو خام گیر آورده ماه پیش دید که ضخامتت خیلی زود بالا میره چرا دوباره اشتباهشو تکرار کرد؟معلومه عشقه اینو داره ازت پول سونو و ویزیت بکشه دیده تعیین جنسیتی گفته با خودش داره دیگه .غیر این من هیچی به مغزم نمیرسه مگه میشه ی اشتباه رو چند بار تکرار کرد اخه.بجا روز نه سیکل بگه روز شش یا هفت بیتا برو سونو .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ایشالا نتیجه میگیری نازنین جون❤شما هیسترو و پی ار پی انجام دادید؟دکترتون عارفی بود دیگه درسته؟

نه عزیزم من دکترم قوامی عادل هست ...پی آرپی انجام ندادن برام گفتن نیاز نیس هیسترو هم نکردم 

بله عزيزم ، توي پستهاي قبلي توضيح دادم ، ان شا الله قسمت همه منتظرها بشه .

شوخی میکنی؟ی بار دیگه  برا من توضیح بده خوب من ذوق مرگ شدم آخه.

خیلی خیلی مبارکه عزیزم 

چرا نشه تو وقتی وارد سیکل میشی یعنی تخمکگذاریت اینا دستکاری میشه .نازنین خیلیا  تنبلی شدید تخمد ...

تازه به من گفته بود روز ۱۲ یدفعه ای برم که  اچ سی جی بده بهم ولی من خودم خل شدم زودتر میرم هفته ای یک یادوبار میرم ...تازه دیروز هم ۸صبح پاشدم رفتم دکتر اطهری سونو شدم خیالم راحت بشه امروزم خودم رفتم گفته بود تخمکت خودش ازادمیشه با کیت کنترل کن ....من نمیدونم واقعا چرا اینطوریه مدلش چون ازهمه ی اونایی که انتقال داشتن پرسیدم گفتن روز ۱۷ یا ۱۸ دکتر انتقال میده براشون امروز یه خانومم بود جنین اهدایی گرفته بود شنبه قراره انتقال بدن براش داروهامون یکی بود فقط اون استرادیول داشت من نداشتم ....اخه ثمین نمیدونم دیروزم سونو شدم دکتر سونوگرافیه گفت رحمت خوبه اماده اس حالا نمیدونم ایشالا که ایندفعه ای خوب میش بره واقعا اگه کنسل شه دیوونه میشم 😣😣😣

چرا نشه تو وقتی وارد سیکل میشی یعنی تخمکگذاریت اینا دستکاری میشه .نازنین خیلیا  تنبلی شدید تخمد ...

خب ثمین من توسیکل هیچ دارویی نداشتم که تخمک گذاریم دستکاری بشه وچون مشکل خاصی هم ندارم شاید اینطوری بهتره چون دکتر میگفت دوسه روز بعد تخمک گذاری بارداری اتفاق میوفته ورحم امادگی پذیرش جنینو داره 

منم نه عزیزم...دارم میرم دوباره توی سیکل انتقال...میخوام بگم پردنیزلون بده بهم

دکترت کیه؟

منم نه عزیزم...دارم میرم دوباره توی سیکل انتقال...میخوام بگم پردنیزلون بده بهم

دکترت کیه؟