2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم خداروشکر به خواستت رسیدی.شما مرکز نیکان انجام دادی درسته؟راضی بودی؟چندمین بار نتیجه گرفتی؟ت ...

بله نیکان انجام دادم و راضی بودم.

من کلاً ۲ بار تخمک کشی شدم و ۴ بار انتقال جنین داشتم. دومین بار تخمک کشی رو نیکان بودم و انتقال جنین سومم که منفی شد و چهارمی که مثبت شد نیکان بود.

نه عزیزم تعیین جنسیت نبودم، من تنبلی شدید تخمدان دارم، همسرم مشکلی نداره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
منم‌‌خیلی‌پکرم ازحرصم‌بلندشدم‌حیاط‌وشستم‌‌وجاروکردم کارهای‌خونه‌روکردم..آمپول‌پروژسترونمم‌دیرزدم ...

حوصله کن شاید بارداری اینهمه هزینه کردی حیاط شستن همیشه هست

خدایابه امیدخودت🌺
یعنی اونقدر که استرس آمپولا رو دارم استرس نتیجه ivf نیستم ، یا شاید هم هنوز تو این مرحله هستم ب ...

عزیزم آمپولا که هیچ ترسی نداره به نی نی فکر کنم 

من خودم انقدر از آمپول میترسیدم که تو بدترین شرایط آمپول نمیزدم ولی واسه پانکچر با ذوق میزدم  ایشالا که زود زود مامان بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان من سونو دادم فولیکول ۱۵ و۲۰ داشتم هنوز آزادنشده ضخامتمم ۱۰ بود نمیدونم چیکارکنم به نظرتون ازم ...

نه دیگه فعلا نده به احتمال زیاد فردا عصر یا پس فردا ازاد بشه به دکترت بگو کی بدم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
حوصله کن شاید بارداری اینهمه هزینه کردی حیاط شستن همیشه هست

😔😔😔😔😔😔😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره زیاد شده من مطب خصوصی میرم بیمارستان بهمن هم دکترم عملارو انجام میدن خصوصیه ...ابن سینا هم توهمی ...

استرس نداشته باش عزیزم ....ایشالا به مراد دلت میرسی❤یعنی ابن سینا و بهمن قیمتاشون یکیه؟من فک میکردم ابن سینا کمتره

سینالو باید صبح بزنم شبم یه امپول عضلانی پی دی هومونگ باید بزنم

هومونگو عضلانی میزنی؟؟ب من گفته زیر جلدی

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...