2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
به امید خدا ایندفعه نتیجه میگیری عزیزم😍 از ابن سینا راضی هستی؟الان از مام خیلی تعریف میکنن نمیدونم ...

اره خوب بود من مشکلی ندیدم حالا ببینم نتیجه میگیرم 

بله مرکز مام خیلی میگن خوبه دکتر نصر هم اونجا هستن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاله که بارداری.باردارشدی منم تگ کن خوشحال میشم.الان استراحت مطلقی؟ببخشید توروخداخیلی سوال پرسیدم ...

نه عزیزم راحت باش

ایشالا بشم حتما 

نه دفعه پیش بیشتر استراحت بودم اندفعه کارای خونرو جز کار سنگین انجام دادم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به سلامتی عزیز دلم❤یعنی اگه عارفی انجام نده بیخیال میشی؟🤔

اره دوباره طبیعی ادامه میدم اخه سنم میره بالا دوباره چندماه طول میکشه یه دکتردیگه بهم نوبت بده من ۳۵سالمه

خدایابه امیدخودت🌺
ممنونم نازنین جان، آخه من خودم 2 سال در مورد کاری که میخواستم انجام بدم پرس و جو کردم و اوایلش خیلی ...

مرسی لطف میکنی من زیاد اطلاعات نداشتم مرداد ماه سقط کردم دکتری که کورتاژم کرد گفت برم ابن سینا ولی همسرم گفت دوست ندارم تیمی کارکنن شاید کارشون خوب نباشه منم یهویی افتادم توپروسه تعیین جنسیت وگرنه طبیعی اقدام میکردم مشکلی نداشتم ...ازپارسال توسایت میدیدم تاپیکارو ولی آذر ماه خواستم پانکچر بشم برای اینکه از دوستان راهنمایی بگیرم عضو شدم ...اینجا چون هممون توپروسه هستیم خیلی خوبه از تجربه همدیگه استفاده میکنیم 😍😍