2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
خداروشکر 💐از دوقلو شدن میترسم 😐شما از قبل که مشکل خاصی واسه بارداری نداشتین؟ همه چیتون خوب بوده با ...

ترس که نداره دوقلویی، کمی سختی داره ولی شیرینه، من بر عکس شما دوقلویی دوس داشتم، ولی خب خدا خواست و یه دونه فندق برام موند، باز شکر، نه من خدارو مشکل خاصی نداشتم فقط کمی تنبلی تخمدان، همسرم هم که سالم بودش طبق آزمایش‌هایی که داده

سلام عزیزم رویان که رقمی نیست، کل دانشمندان دنیا هنوز به نتیجه نرسیدن dfi بالا با شکست ivf رابطه دار ...

ممنونم عزیزم،من نمیدونستم که شما هم مشکل دی اف آی داشتید،منم میگم محض احتیاط همسرم آزمایش بده ولی خیلی روش فوکوس نمیکنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما پیش دکتر نصر ivf کردین؟ راضی هستین؟ تعیین جنسیت هم کردین؟

ن عزیزم من مرکز مام نیستم فقط پیجش رو دنبال میکنم ،رویان میرم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وقتی داشتی سونو میشدی دکتر نمی گفت هایپر شده یا نه...چون اگه هایپر باشی هروقت میری سونو میگه هایپر ش ...

دکتر فقط گفت هایپره ولی مایع آزاد نداره.

نه هیچ کدوم ازین ها رو ندارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ترس که نداره دوقلویی، کمی سختی داره ولی شیرینه، من بر عکس شما دوقلویی دوس داشتم، ولی خب خدا خواست و ...

سلام عزیزم ....ممکنه بگی کجا و با کدوم دکتر تعیین جنسیت انجام دادی؟ و مشکلی داشتی یا فقط به خاطره تعیین جنسیت ای وی اف کردی ؟ پسر میخواستی یا دختر ؟؟  هزینه کلیت با داروها و سونو چه قد شد ؟ ببخش سوالاتم زیاده عزیزم

جانم عزیزم میسه یبار دیگه سوالتو بپرسی 

ممنون عزیزدلم.

شما ای وی افتون خوب بود؟

من این ماه پیش عارفی وقت ویزیت دارم احتمالا برام توابن سینا انجام بده شماعارفی رومشناسید؟

بهمن خوبه یاابن سینا؟

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون عزیزدلم. شما ای وی افتون خوب بود؟ من این ماه پیش عارفی وقت ویزیت دارم احتمالا برام توابن سین ...

عارفیم خیلی شنیدم ببین همشون خوبن 

بهمن و نمی دونم ولی ابن سینا خوب بود 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون عزیزدلم. شما ای وی افتون خوب بود؟ من این ماه پیش عارفی وقت ویزیت دارم احتمالا برام توابن سین ...

عزیزم دکتر  من هم  بیمارستان بهمن عمل میکنه اونجا پانکچر شدم وقراره انتقال بدم بیمارستان خوبیه اگه تصمیم گرفتی بری پیش عارفی به نظرم یا مطبش برو یا بیمارستان بهمن چون ابن سینا بری توسیکلت یه روزایی میری که شاید عارفی اون روزا نباشه 

سلام عزیزم ....ممکنه بگی کجا و با کدوم دکتر تعیین جنسیت انجام دادی؟ و مشکلی داشتی یا فقط به خاطره تع ...

سلام جانم، من شیراز، کلینیک دکتر رستمی انجام دادم، مشکل خودم کمی تنبلی تخمدان و همسرم هم مشکلی نداشتن، به علت تعیین جنسیت و تشخیص چندتا بیماری ژنتیکی، کل هزینه هم بین 25 تا 30 شد، دقیقش را نمیدونم

زنگ بزن خودش میگه اگه برای بار اوله فلان شماررو بگیر برو خودت ببین من خوشم اومد

سلام ماهک جون.آزمایش دادی؟نتیجه چی شد؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام جانم، من شیراز، کلینیک دکتر رستمی انجام دادم، مشکل خودم کمی تنبلی تخمدان و همسرم هم مشکلی نداشت ...

سلام عزیزم.خدا حفظ کنه فرزندتو.شما دفه چندم باردارشدین.منم فقط تنبلی تخمدان دارم وهمسرم مشکلی نداره.۱۱ساله خونه دارم.۱۵روز دیگه پریود شم میرم تو سیکل انتقال.ینی میشه منم مادر بشم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.