2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فددددادت بشم مممنووووون از دعای قشنگت 🌺😍🌺 خدا واسم معجزه کرد طبیعی باردار شدم ایشالا قسمت ه ...

چه خوووب😁.حدس میزدم.خدا به دل مهربونت نظر کرده و بعد اون همه سختی که پشت سر گذروندی..طبیعی بهت داده

مواظب خودت باش..ولی سعی کن خوش باشی و استرس الکی به دلت راه ندی

یعنی 70 میل تاثیر نداره؟ 

منظورم اینه که خوبه ۷۰ میل شما تزریق کردی اون ۳۰ میل مهم نیست 

😉

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عه ...پس معاینه وسونو رو کی انجام میده ؟ 

خب من قبل بارداری پیش دکتر خانم رفتم واسه معاینه 

دکترم دستگاه سونو نداره 

ولی پاپ اسمیر رو معاینه خودش انجام میده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منظورم اینه که خوبه ۷۰ میل شما تزریق کردی اون ۳۰ میل مهم نیست  😉

میگم یه سوال دیگه سینال اف که میگن یخچالیه تا چقدر بیرون از یخچال باشه خراب میشه؟یه بیست دقیقه ای بیرون یخچال بود تا تزریق کردم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چه خوووب😁.حدس میزدم.خدا به دل مهربونت نظر کرده و بعد اون همه سختی که پشت سر گذروندی..طبیعی بهت داده ...

ممنوووون عزیزم مررررسی از دعای قشنگت😘😘😘😘😘😘 

انشاالله همه باردارا صحیح سلامت بچه هاشون رو بغل کنن منتظرا هم مامان بشن 

واقعا روزای سختی بود ولی بهش فکر نمیکنم اون یذره استرس هم طبیعیه 

۵شنبه 😥😥

ایشالا بشه بهترین پنجشنبه زندگیت 💙💙

میگم یه سوال دیگه سینال اف که میگن یخچالیه تا چقدر بیرون از یخچال باشه خراب میشه؟یه بیست دقیقه ای بی ...

من خودم میزدم ده دقیقه طول میکشید 

دار‌وخانه میگفت تا یک ساعت اشکالی نداره 

لیاناجون شما بچه دومتونه ؟ طبیعی باردارشدی ؟

نه نازنین جون بچه اولمه 

مرداد پارسال انتقال دادم که دوقلو باردار شدم یه دختر و یه پسر  ولی تو ۲۴هفته از دستشون دادم 😢 خونریزی زیاد داشتم  خیلی روزای سختی بود از نظر روحی داغون شده بودم تا اینکه رفتم مشهد خیلی آروم شدم بعدش باز تو فکر انتقال بودم که خدا واسم معجزه کرد و خداروشکر طبیعی باردار شدم 

من خودم میزدم ده دقیقه طول میکشید  دار‌وخانه میگفت تا یک ساعت اشکالی نداره

خب خدا رو شکر، ممنون عزیزم، خیالم راحت شد، درد و عوارض این آمپولهای هورمونی یک طرف، استرس هم یه طرف، آخه من امروز 14 سیکلم هست دکتر گفته 16 سیکل بیا ببینم تخمکا به حدی رسیدن که بگم دو روز بعد تخمک کشی کنی یا نه، میگم شما می دونید فولیکول سایزش باید چند باشه تا دکتر اوکی بده برای آمپول آزاد سازی و تخمک کشی؟خسته شدم از آمپولا

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست