2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
من جات باشم سونو‌ میرم اخه دقیق تره دیگه  حتما واژینال برو

عزیزم کلی جازنگ زدم برای سونو یا دکتراشون رفته یا کلا نیستن پنجشنبه اس احتمالا صب بودن عصر نمیان حتی بیمارستان اقبال وبابک وشهریار وبهمن وآتیه هم زنگ زدم 

قربونت بشم 😂😂😂 بله ان تی احتمال به دختر ملوس داد 😍💓😍 انشاالله گل پسرارو سالم بغل کنی  ...

عزیزم😍😍دختر گلییی😙😙

ان شالله صحیح و سالم و سر وقت به دنیا میاد و دنیاتون رو شیرین میکنه

مطمئن بودم خدا به دل شکستت نگاه میکنه و خیلی زود عوضشو بهت میده.

آی وی اف کردی یا طبیعی شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ziziجان به نظرت من امروز ساعت دو پری شدم روزه اول حساب میشه یا نه.؟

بله عزیزم،،، از ساعت ۴ بعد از ظهر به بعد اگه پری بشی فرداش روز اوله ولی چون شما قبل از ۴ شدی امروز روز اولته...تو دفترچه ای که رویان بهم دادن اینو نوشته

روز چند طول رحم رو اندازه میگیرند ؟؟ خیلی درد داره؟؟

برای منو روز سوم پری بودم اندازه گرفتن، قبلش یه شیاف دادن بزارم بعد اندازه کرفتن ولی کلا درد نداشت سریع انجام شدش ولی بعضی ها میگن درد داره برای من راحت بودش والا استرس اینکه فکر میکردم درد داره بیشتر اذیتم کرد

انشالله ممنونم عزیز جان...انشاالله برای تو هم....

خانما اینجا کسی بوده با جنینای کیفیت متوسط مثلا در حد گریدab و b باردار شده باشه...

چه کارایی کردین که شانستون بره بالا...من امروز متوجه شدم بیشتر جنینام گریدشون b ان و دوتا هم abدارم کلا...هرچند همه چی دست خداست ولی با همه این اوصاف من بازم استرس گرفتم که نکنه مث دفعات قبل بشه

امروزم رفتم رویان آزمایش ایدز و هپاتیت و آزمایشات عفونی ازم گرفتن،،الان دوباره اس دادن گفتن نیاز به نمونه گیری مجدد داری،میگم نکنه ایدز گرفتم خودم نمیدونم  

خانمایی که رفته بودین رویان برای کارای انتقال روزی که رفتین ویزیت و براتون آزمایش نوشتن ازمایش کرونا رو هم براتون همون روز نوشتن یا نه بعدا میگیرن...

سارا دلارام و آیدا ۲۰ توی آزمایشاتی که براتون نوشتن آزمایش کرونا هم بوده یا اونو بعدا میگیرن؟؟؟

سلام،،چرا من همون مرکز ناباروری می رفتم که متوجه نشدن...نمیدونم شاید یه دلیل دیگه ای داره ولی جنینام ...

ببین عزیزم حتتتتما از جنین شناس علت رو پیگیری کن

مال دوستم بعدازیکسال از منفی شدنش باکلی تحقیق از جنین شناس گفتن تخمکات حباب دار بودن وجنین خوب تشکیل نمیشد 

برای منو روز سوم پری بودم اندازه گرفتن، قبلش یه شیاف دادن بزارم بعد اندازه کرفتن ولی کلا درد نداشت س ...

کدوم مرکز بودی عزیزم ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

[QUOTE=142940404]عزیزم کلی جازنگ زدم برای سونو یا دکتراشون رفته یا کلا نیستن پنجشنبه اس احتمالا صب بودن عصر نمیان 

ببین یه دونه دیگه تست تخمک گذاری بزار ببین نسبت به قبلی کم رنگ تر شده یا پررنگ تر

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مامان سبحان تیکر گذاشتی 😍

سلام خانمي خوبي عزيزم ؟ ني ني ات خوبه ؟ بله خانمي ان شا الله قسمت همه منتظرها بشه ، والله اين يكي ديگه واقعا خدا خواسته بوده فقط با يك بار رابطه نصفه و نيمه اون هم با جلوگيري . 

واقعا نميدونم حكمت خدا چيه ٦ سال انتظار با اون همه زحمت بعد ٢ تاي بعدي با بلوتوث . 

ان شا الله از اين معجزه هاي قشنگ قسمت همه دوستان عزيزم و همينطور برادر خودم بشه . 

مرکز دولتیه 

ولی خیلی از دکترا تو مطب خودشون ویزیت میکنن ودارو وسنو میدن ولی عمل تخمک کشی رو میبرن رویش انجام میدن که البته مطب گرون تر میشد تا خود مرکز 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی