2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نفسی جان بدبخت شدم. جدی جدی افسردگی گرفتم 😢 انگار همه غم های عالم اومده نشسته تو قلبم.یه حال بدی دا ...

الهی عزیزم درکت میکنم

ساراجون حتما حتما بامشاور صحبت کن.زود خوب میشی

برای ارامشت دعامیکنم دوستم❤

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلههههه    نمیدونم چرا واقعا ولی من هردو دفعه همین دستورو داشتم

زی زی هر دو بار نظری این دستور رو بهت داد یا یه بار نظری و دفعه ی دوم رویان؟ اصلا برا چی پردنی میخوری؟ 

خواهش 

سلام خانما

کسی دکتر شهناز احمدی تو اکباتان رو میشناسه؟ کارشون تو میکرو خوبه؟

بعد یه سوال دیگه

من میخوام میکرو برای آخرین بار انجام بدم

چون دفعه قبلی تو لاله منفی شد 

میخواستم بدونم چه کارهایی باید انجام بدم برای مثبت شدنش، مثلا شنیدم خراش میگن خوبه که من اینارو بلد نیستم اگه کسی میدونه به من بگه که چه کارهایی لازمه

سلام به همگان فردا پانکچر دارم لطفن برام دعا کنین که تخمکام با کیفیت باشه خیلی دلم شور میزنه

لیلا جون انشاالله تخمکات عالین و جنینای تپل رو فریز میکنی و با اولین انتقال دوباره مامان میشی 

واست صلوات میفرستم 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله مال جفتمون سالم بود نظرت چیه

ببین دو حالت داره،حالت اول مشکل ایمنی داری که باید پردنیزولون و سرم ivigمصرف کنی

حالت دوم اینه که شما و همسرت مثل من و شوهرم مشکل ژنتیک دارین که اول باید ازمایش هول اگزون بدین تا تمامی ژن ها بررسی بشه و در نهایت ژن های معیوب پیدا بشه و از جنین حذف بشه

خواهش 
ببین دو حالت داره،حالت اول مشکل ایمنی داری که باید پردنیزولون و سرم ivigمصرف کنی حالت دوم اینه که ش ...

مرسی عزیزم که انقد خوب توضیح میدی

پس آزمایش هول اگزون با این فرق داره؟

بعد اونوقت چطور میتونن ژنهای معیوب رو حذف کنن

نه عزیزم نرفتم ،از شانسم امروز همسرم ماموریته ، دیگه باید صبر کنم فردا صبح برم ، دیشب یکم کمرم درد م ...

نی نی حالش خوبه حالا به خاطر آرامش خودت برو عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ببین دو حالت داره،حالت اول مشکل ایمنی داری که باید پردنیزولون و سرم ivigمصرف کنی حالت دوم اینه که ش ...

مرسی عزیزم که انقد خوب توضیح میدی

پس آزمایش هول اگزون با این فرق داره؟

بعد اونوقت چطور میتونن ژنهای معیوب رو حذف کنن

راستی زهرا جون با توجه به اینکه من یه بچه ۸-۹ ساله دارم نظرت چیه؟ بازم میتونه مشکل ژنتیکی باشه

مرسی عزیزم که انقد خوب توضیح میدی پس آزمایش هول اگزون با این فرق داره؟ بعد اونوقت چطور میتونن ژنها ...

اره فرق داره،این ازمایش که شما دادی کاریوتایپه که فقط کروموزوم رو بررسی میکنه،هول اگزوم ژن ها رو بررسی میکنه

شما یه کتابخونه رو در نظر بگیر،کاریوتایپ کتابارو چک میکنه ولی هول اگزوم تک تک صفحات کتابارو چک میکنه

حذف کردنش هم همون pgdدیگه

خواهش