2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046678 بازدید | 684536 پست
گلم چه قیمت میگیرین شما؟

کیلویی ۲۰ .....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام بچه ها خوبید بیزحمت کسی میدونه این چیه دکتر زرنانی برام نوشته؟؟؟ درموردش بهم هیچی نگفت هم ازمای ...

انگار نوشته کاریوتایپ به نظرم همچین چیزی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان آزمایش کاریوتایپ رو کسی انجام داده ؟ تهران ؟ کدوم مرکز ؟ واینکه هزینش چقدره ؟ بیمه قبول میکنن ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان آزمایش کاریوتایپ رو کسی انجام داده ؟ تهران ؟ کدوم مرکز ؟ واینکه هزینش چقدره ؟ بیمه قبول میکنن ...

لیانا جان تاجایی که میدونم بیمه قبول نمیکنن وهزینه اش برا زن وشوهر میشد یک ودویست 

چیزی نگفت.روزی دوتا گونال میزدم.الان دوباره گونال نوشت با سیتروتاید

عزیزم سونوی بعد و که بری اگه تعداد تخمکات زیاد باشه و حتی مشکوک به هایپر باشی بهت میگن...به من از دومین سونو گفتن داری هایپر میشی،hmg رو برام قطع کردن و دوتا گونال و فقط ادامه دادم آخرشم ولی هایپر شدم

ضمن اینکه هایپر شدن به سایز فولیکول ربط نداره بلکه تعداد فولیکول مهمه...

اره نوشته کاریوتایپ ولی چرااا اخه تو یه برگه دیگه حدود ۲۵ تا ازمایش نوشته بود ک اونو دادم این چیه پس

بررسی کروموزومی هست، میخاین تعیین جنسیت کنید یا خدایی نکرده سقط مکرر داشتید؟چون من گوگل زدم نوشته بود چه موردایی این آزمایش رو باید انجام بدن

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
لیانا جان تاجایی که میدونم بیمه قبول نمیکنن وهزینه اش برا زن وشوهر میشد یک ودویست 

دست گلت درد نکنه عزیزم 

ایشالا زودتر خبر مامان شدنت 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جان خوبی عزیزم شما دوباره باردار شدی به سلامتی😍😍😍

قربونت بشم عزیز دلم ممنووووووووون 😘😘😘😘😘

خدا واسم معجزه کرد💓💓

قسمت همه منتظرا 🌺🌺🌺🌺

ببخشید نشد رو اون پستت ریپلای کنم 💙💙

دوستان آزمایش کاریوتایپ رو کسی انجام داده ؟ تهران ؟ کدوم مرکز ؟ واینکه هزینش چقدره ؟ بیمه قبول میکنن ...

فک کنم ازمایش ژنتیکه درسته

اگه اون باشه من ده روز پیش انجام دادم

واسه هرنفر۵۶۰هزارشدتقریبا