2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046618 بازدید | 684533 پست
سلاامم بچه‌هاا میشه دوباره جواب منو بدین🙁خیر ببینین انشالا من جنینارو فریز کردم منتظر پری دوم بودم ...

عزیزم تو دفترچه ای که رویان به من داده و دستورالعملای پانکچر و انتقال توش نوشته زده اگر از ۴ بعدازظهر به بعدش پری شدی اون روز رو روز اول حساب نکن بلکه فرداش روز اولته

من خودم ده بار واسم پیش اومده ساعت ۶ یا 7 غروب پری شدم فرداش رو روز اول حساب میکردم البته به دکتر میگفتم این موضوع و...اونم میگفت آره درسته روز بعدش میشه روز اولت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم نگران نباش من براي بچه اولم انجام ندادم ولي براي دومي دكتر برام نوشت انگار جديدا يك سري از دكت ...

مرسی مامان سبحان جون😍😍

اکثرا هم انجام دادن بچه مشکلی نداشته.

سعی میکنم بهش فکر نکنم

باشه عزیزم . از این میترسم ک شنبه روز چهارم شه

نترس عزیزم شنبه روز سومته...

ما انقدر این چند ساله رفتیم به مراکز ناباروری و این مسائل برامون پیش اومده یه پا استاد شدیم از دکترا بیشتر حالیمونه دیگه  

سلام خانمای گل، من امروز که روز 7 هست رفتم دکتر سونو شدم، فولیکول 11و12 داشتم، دکتر گفت چهارشنبه هفته دیگه  که 13 سیکل هست باز بیا سونو، گفت شنبه دیگه احتمالا موقع تخمک کشی هست که میشه 16 سیکل، به نظرتون 16 سیکل یه کم دیر نیس؟چون شنیدم معمولا بین 12 تا 15 تخمک کشی انجام میشه، می ترسم تمام تخمکا تا روز 16 آزاد شه و هدر بره

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عه واقعا خداروشکر🤗 راحتم کردی عزیزم ممنون خدا خیرت بده

قربونت برم   بیخیال باش داروها معمولا از روز پنج پری شروع میشن پس اگه روز ۴ پری هم بری اشکالی نداره،،البته اگه تو مرحله تخمک کشی هستی...

موفق باشی

ممنون عزيزم خودت خوبی‌  تبریک میگم مامان شدنت رو😍😍😍😍 بله گلم تمام اونها رو انجام دادم، حت ...

قربونت مامان مهربون😍😍

خداروشکر خوبیم

چرا دوبار اکو دادی زینب جون؟؟

این پروتکل جدید به خاطر کروناست؟ ما که از اول بارداری کرونا اومد همه سونو آزمایشارو با ترس و لرز رفتیم.خداروشکر مشکلی هم نبوده.من بیشتر به خاطر شوهرم میترسم بیرون برم همینجوری ریه هاش حساسن

سلام خانمای گل، من امروز که روز 7 هست رفتم دکتر سونو شدم، فولیکول 11و12 داشتم، دکتر گفت چهارشنبه هفت ...

سلام عزیزم اگه روز ۱۶ گذاشته پانکچر پس روز ۱۴ سیکل بهت hcg یا اویترل میده تا تخمکات آزادشن،،تا آمپول و نده که اینهمه تخمک آزاد نمیشن سرخود،،،نگران این موضوع نباش

فقط اینکه الان که روز هفتم گفته یهو روز ۱۳ بیا یکم دیر نگفته بری چون معمولا بعد از روز ۷ رویان هر دو یا سه روز به من میگفت برم پیششون که سایز فولیکولارو بررسی کنه که اگه بالغ شدن بهم اچ سی جی بده

در مورد دیر بودن روز ۱۶ هم باید بگم اصلا دیر نیست موردایی داشتیم طرف روز ۱۸ هم پانکچر شده مهم اینه که چه روزی فولیکول بالغ میشه،،،میخواد روز ۱۳ باشه یا روز ۱۹ باشه هیچ اشکالی نداره

عزیزم ال دی و دکا مربوط به سیکل انتقال بلند هست که در اون رحم و تخمدان رو به مدت کوتاه، به حالت یائس ...

ممنون عزیز دلم ک جواب دادی.فدات بشم.اینا همین انتقالت بود ک مثبت شد؟ینی منم امیدوارباشم.وایی خودا.چقد حس خوبی گرفتم.فدات شم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
من شنبه انتقال دادم و امروز روز 6 هستم ، کیا مثل من هستن؟ چه علایمی دارین؟

منم‌‌شنبه‌انتقال‌دادم‌امروزروز۶‌هستم..☝️☝️

من‌علایمی‌ندارم

۳روزپیش‌تخمدانام‌دردمیکرد‌به‌مدت‌یه‌روز

بعداون‌بعضی‌اوقات‌نافم‌تیرمیکشه

درکل‌‌علایم‌ندارم

بعضی‌اوقات‌یادم‌میره‌انتقال‌دادم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم اگه روز ۱۶ گذاشته پانکچر پس روز ۱۴ سیکل بهت hcg یا اویترل میده تا تخمکات آزادشن،، تا آمپو ...

به نظر خودمم که تا چهارشنبه هفته دیگه خیلی دیره گفته بیا،یعنی تو این مدت تا چهارشنبه دیگه فولیکولا که رشد می کنند اگه از یه مقداری بزرگ تر بشن، ممکنه تخمکا هدر بره؟ چون سونو بین سیکل حداقل چهار روز یکبار باید باشه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خواهرای گلم .یدونههستم .anjela68.نیکی70.مامان سمی 13.پشمالووبراتون پانصدتا صلوات فرستادم .خدارو قسم ...

الهی فدای تو دوست عزیزو مهربون بشم چقد اتفاقی این پستو دیدم اشک تو چشام اومد.الهی خدا ارزوهاتو به بهترین شکل براورده کنه برات جونه دلم همشون بشن خاطرات شیرین زندگیت.فدای مهربونی و محبتت بشم الهی😘😘😘😘😘

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
مرسی عزیزم چقدر خوبه شماها انقدر انرژی مثبتین♥️♥️

مامان‌ماهک‌جون‌مبارکه

تبریک‌میگم‌‌دوباره‌مامان‌شدنتو..

برات‌آیت‌الکرسی‌خوندم‌انشالله‌به‌حق‌فاطمه‌زهرا‌‌‌‌مثبتی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
به نظر خودمم که تا چهارشنبه هفته دیگه خیلی دیره گفته بیا،یعنی تو این مدت تا چهارشنبه دیگه فولیکولا ک ...

منم برا پانکچر روز درمیون یا دوروزی میرفتم سنو فولیکول زیادی داشتم سنوهای اخر دیگه مایع ازاد شده میدیدن.روز۱۷پانکچر شدم۲۴تا فولی۱۰تاتخمک عالی ک فقط۳تا جنین شد و هایپری برام موند