2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من از دکتر خودم خیلی راضی هستم. دکتر فاطمه بختیاری قلعه، مطبش توی پاسداران.

مرسی عزیزم

شما پیشش نتیجه گرفتی 

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
عزیزم تخمک هام کوچیکن طبیعی پریود نمیشم فقط با دارو میشم اف اس اچم هم بالا بود الان اومده پایین

Fsh منم بالا بود اما یک سال هر چی محرک استفاده کردم برای ivf. یه تخمک بیشتر نداشتم شما چند تا تخمک داشتی ؟من مجبور به اهدایی شدم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا تخمک کشی دادم هفت تومام ریختم به حساب..دو تا سه تومنم انگار انتقاله ..هزینه فریز هم بستگی به تع ...

به سلامتی عزیزم، ان شاالله تخمکهای عالی داشته باشی و. کلی جنین تپل برات ساخته بشه، دکترم خود دکتر رستمی بود، شما بودی فک کنم قبلا یزد انجام دادی، درسته؟ اونجا جنین نداشتی دیگه؟ 

به سلامتی عزیزم، ان شاالله تخمکهای عالی داشته باشی و. کلی جنین تپل برات ساخته بشه، دکترم خود دکتر رس ...

آره عزیزم ...چرا داشتم ۷ تا داشتم ولی دیگه خستم شد از رفت و امد زیادش ... 

مرسی خوشگلم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم تخمک هام کوچیکن طبیعی پریود نمیشم فقط با دارو میشم اف اس اچم هم بالا بود الان اومده پایین

پلی کیستیکی دیگه اونم از نوع شدیدش ..منم همینم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزيزم خوبي همسرم من اسپرمش از بيضه ميگيرن برا انتقال چطوري ميتونه ازمايش دي اف اي بده؟

بله عزیزم میتونه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مم قبلا سه بتر انتقال داشتم یزد که دوبارش مثبت شده و سقط شده و یه انتقال منفی..الان از اول شروع کردم ...

آهااا، الان پیامتون دیدم، عزیزم اصلا نگران نباش، روال کارش عااالی هست، من خدارو شکر خیلی راضی بودم، صبح زود که رفتین اول اسپرم را تحویل میدین و بعدش که شمارو صدا میزنن و میرید طبقه بالا، یه پک لباس اتاق عمل میدن، دکتر بیهوشی چندتا سوال میپرسه و براتون پرونده تشکیل میده، بعدشم که میرید اتاق عمل که همون طبقه هست یه بیهوشی 20 دقیقه ای و بلافاصله بعدشم که میارن تو بخش و به هوش میاید و مرخصتون میکنن، و یه برگه بهتون میدن که چندتا توصیه هست که اگر خدایی نکرده هایپر شدین انجام بدین، 5 روز بعدش هم تماس میگیرید و تعداد جنینها ازشون می‌پرسید، اینهارو توضیح دادم که ان شاالله فردا با آرامش برید و اصلا نگران نباشید، چون روند کارشون روی نظم و برنامه هست

گلم دکتر رستمی بد اخلاق نیست؟

دوستم رفت پیشش اصصصلا راضی نبود 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
آره عزیزم ...چرا داشتم ۷ تا داشتم ولی دیگه خستم شد از رفت و امد زیادش ...  مرسی خوشگلم

واقعا راه دور سخت هست، منم چون پلی کیستیک بودم 28 تا تخمک داشتم ولی خب خدارو شکر دچار عوارض هایپری نشدم چون قبلش از نظر تغذیه ای رعایت کردم، ان شااله شما هم بدون هیچ مشکلی فردا برمی‌گردید خونه با تخمکهای عاالی، من قبل عمل اینقدر درد داشتم که با گریه رفتم تو اتاق عمل، دکتر دلداریم میداد میگفت الان راحت میشی😉

گلم دکتر رستمی بد اخلاق نیست؟ دوستم رفت پیشش اصصصلا راضی نبود 

نه اصلا خودش بد اخلاق نیست، شاید منشیای مطبش باشن و خوب برخورد نکنن ولی خودش من چندباری که مراجعه کردم، خوب بود، پرسنل کلینیکشم خوب بودن، بهتر از مطب هستن

نه اصلا خودش بد اخلاق نیست، شاید منشیای مطبش باشن و خوب برخورد نکنن ولی خودش من چندباری که مراجعه کر ...

با من اصلا برخوردش خوب نبود 

نه از کرونا نمیترسم فقط نگران امتحان بودم.الان اینطوری گفتی خیلی خیالم راحت شد و آروم شدم.لطفا برام ...

آره گلم خیالت راحت راحت

همه ما فکر می‌کنیم انتقال جنین یعنی استراحت مطلق یا با ویلچر جابجا شدن و آب تو دل مادر تکون نخوردن، در صورتی که بهم زدن روال نرمال زندگی غلطه و استرس رو بالا میبره، احتمال بالا رفتن غلظت خون و خطرات ناشی از اون هم هست

ان شاالله که مامان میشی عزیزم 😍 😍 😍 

عزیزم شما داری درمان میکنی؟ تخمک اهدایی گرفتی؟

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹