2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
ذخیره تخمک شما چند هست؟ اگه پایینه حتما از ۳ماه قبل اوابوست بگیر خیلی تاثیر داره.درسته گرونه ولی چون ...

عزیزم من تابستون پارسال شهر خودمون آز ذخیره دادم ۱/1 بود،بعد پانکچر شدم،زمستون رویان آزمایش دادم ۱/7 بود،الان واقعا نمیدونم کدومش درسته ،چند روز پیش یه کلیپ دیدم میگفت اووابوست روی ذخیره تاثیر داره،پروانه جون با اینکه پانکچر قبلی اووابوست و اینوفولیک مصرف کردم ولی بازم جنین تشکیل نشد 😞

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام..... الهی بگردم...... منم چهارسال درمان کردم.... یادش به خیر.....من این تاپیک رو هنیشه دنبال می کردم، من از سال ۹۲ تا ۹۵ درمان کردم تا بالاهره در بهمن سال ۸۵ انتقالم مثبت شد و شهریور ۹۶ سه قلوهام دنیا اومدن.... الهی شکررررر. الهی سی و سه ماهه هستن، ناهارشون رو خوردن و خوابیدن.... الهی که دورشون بگردم. وروجکا خیلی شیطون   و پرسر و صدا هستن.....

دوستان نا امید نباشید. ان الله مع الصابرین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تابستون پارسال شهر خودمون آز ذخیره دادم ۱/1 بود،بعد پانکچر شدم،زمستون رویان آزمایش دادم ۱/7 ...

شک نکن ازمایش رویان درسته.ذخیرت خوبه .دارو چی استفاده کردی وچند تا تخمک داشتی؟از دکتر درباره کیفیت تخمک هات سوال کردی؟ برای من هم سومین پانکچر جنین تشکیل نشد😔😔.مشکل اصلی من و شما اینه که اسپرم با هیچ روشی بهتر نمیشه حالا ما هرچی تلاش کنیم کیفیت تخمک بره بالا چه فایده وقتی اسپرم داغونه😕

شما الان کلا سیکلت کنسل شد؟ میمونه برای ماه بعد ؟

عزیزم روز سه شنبه که انتقال داری روز چند پریودیت میشه؟دکتر به من آمپول پرژسترون داده از روز 14 پریودی دوتا استفاده کنم با فولیک اسبد و روزی سه تا استرادیول

عزیزم روز سه شنبه که انتقال داری روز چند پریودیت میشه؟دکتر به من آمپول پرژسترون داده از روز 14 پریود ...

سه شنبه روز ۱۹ سیکلم میشه چون جنینام ۵ روزه میشن امشب وفردا شب پروژسترون فقط شب استفاده میکنم از روز جمعه تا روزی که برم ازمایش بتابدم هرروز دوتا یکی صبح یکی شب ‌، استرادیول هم یدونه میخورم یدونه اسپرین و مکمل میخورم 

سه شنبه روز ۱۹ سیکلم میشه چون جنینام ۵ روزه میشن امشب وفردا شب پروژسترون فقط شب استفاده میکنم از روز ...

من روز سه شنبه 18 سیکلم هست و جنینا هم 4 روزه هستن دکتر گفت دو تا آمپول پرژسترونو تو یه سرنگ بکش صبح هابزن پرژسترونم هم از پس فردا شروع میشن

سلام مامانای آینده چطورید شکر خدا من نوبت گرفتم برای با آخر آی وی اف کنم خدا کنه قسمتم بشه سه شنبه ا ...

سلام مامانای اینده قصد دارم برای عریزایی که میخوان برن این سینا هر وقت رفتم مراحلشو بنویسم انشالله که بدردتون بخوره با کسب اجازه از مدیر عزیز نتونستم تگش کنم 

در ضمن هر بار رو پست قبلش ریپلای میکنم 

بار اول اینترنتی نویت گرفتم ،از بس تو فکرش بودم تو روز ۲۴دوره یهو پریود شدم زنگ زدم گفتن بهتر پریود شدی بیا آزمایشاتتم بده

اول تشکیل پرونده بود بعد ویزیت همسر و آزمایشش =۴۰و۴۵تومن

بعد ویزیت خودم ۴۰تومن افتادیم پیش دکتر طاهری خیلی آروم وبا حوصله انرژی مثبتی داشت همه آزمایشات تکمیلی رو برام نوشت چون چند بار میکرو ناموفق داشتم ایمنی انعقادیم نوشت عکس رنگی چند سال قبلم رو فبول کرد پاپ اسمیرم نوشت گفت شهر خودتون بده،یه سونوم نوشت روز ۸تا ۱۲پریودی برای بررسی رحم وتخمدان وآندومتر اونم گفت شهر خودتون بده ،چون با همسر فامیلین مشاوره ژنتیکم نوشت،بعد از یک ساعت از آزمایش همسر نوبت ویزیت همسر رسید با دکتر سلطان نژاد دکتر خوبی بود آزمایش dfiوsperm processیه آزمایش خون تکمیلی 

بعد مشاوره ژنیتیک اونجام۸۰ برای هردومون یه دکتر فوق اعاده با حوصله هر چی پرسیدیم جوابمون داد شجره نامه وآزمایش ژنیتیکم نوشت که یه کم پر هزینه ولی مجبوری دیگه آزمایش ژنیتیک هردومون۱,۱۳۰تومن

بعد آزمایشات رو بردیم آزمایشگاه اونم پر هزینه مال خودم ۱،۱۰۰مال همسر ۲۳۱

برام دعاکنید شروعش کردم راه سختیه اما اینبار بار آخرم خدا قسمتم کنه ناامید نشم هزینه اش خیلی سخت جور کردم خدا کنه کم نیارم ببخشید طولانی شد برای راهنمایی همدردای خودم🤗🤗🤗😁😁😁😁😁

تاریخ ۲۰خرداد ۹۹

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اره عزیزم. واسم نوشت ولی گفت دو روز قبل انتقال باید بریم گفت اگه شک داری قبل استفاده از داروها هم بر ...

ممنون عزیزم، همچنین

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام..... الهی بگردم...... منم چهارسال درمان کردم.... یادش به خیر.....من این تاپیک رو هنیشه دنبال می ...

ای جانم عزیزم ایشالله سه قلوهات زنده باشن❤❤❤

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام عزیزان

من باید از تخمک اهدایی استفاده کنم و همدان تحت نظر دکتر هستم. متاسفانه برای پیدا کردن دونر دارم اذیت میشم. به واسطه هم پول دادم ولی چون تهران هستن خانم هایی رو که معرفی می کنند از شهرهای دیگه هستند که رفت و آمدشون عملا غیرممکن هست. لطفا اگر پیشنهادی دارین بفرمایید😌

شک نکن ازمایش رویان درسته.ذخیرت خوبه .دارو چی استفاده کردی وچند تا تخمک داشتی؟از دکتر درباره کیفیت ت ...

دارو قبل از پانکچر اینوفولیک و اووابوست،آمپول هم پیورگان وپرگووریس،هفت تا تخمک داشتم ،داخل پرونده زده بود کیفیت تخمک ۶،به دکتر شیوا که نشون دادم گفت بد نیست ولی کیفیت اسپرم گفتن خیلی بده،البته من رویان میکرو نکردم الان منتظرم جواب آزمایش کاریوتایپ و azf رو ببرم نشون بدم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...