2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
داداش نداره پسرم که.یه خواهر دوازده ساله داره که مخ منو خورده از صبح بس که تماس تصویری گرفته 😁 فردا ...

ای جون عکس پروفایلت پسرته خداحفظش کمه براتون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
درست مثل ما ،با این تفاوت که تعداد هم پایینه،پروانه جان چند بار رویان میکرو انجام دادید ؟اینبار چند ...

ذخیره تخمک شما چند هست؟ اگه پایینه حتما از ۳ماه قبل اوابوست بگیر خیلی تاثیر داره.درسته گرونه ولی چون اسپرم مشکل داره حداقل تلاش کن که کیفیت تخمک خوب باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من ماه پیش سیکل ای وی اف بودم ولی تخمکهام خوب رشد نکردن دکترم کنسلش کرد الان پریود شدم دیشب چندتا لک دیدم الانم خیلی کم خون دیدم باید اولین روزی پری برم برا ادامه درمانم حالا پریودیم حساب هستش؟چرا اینجوری پری شدم تا حالا سایقه نداشته

سلام به همه خواستم بپرسم من یک هفته دیگه انتقالمه هات چاکلت بخورم که اشکال نداره؟؟ 

بخور نوش جونت..

فقط از این به بعد چای قهوه نسکافه و شکلات و کاکائو رو اگه قبل مصرف زیاد داشتی خیلی کم مصرف کن و اگه مثل من خیلی کم مصرف داشتی کلا بعد انتقال حذف کن..

بخور نوش جونت.. فقط از این به بعد چای قهوه نسکافه و شکلات و کاکائو رو اگه قبل مصرف زیاد داشتی خیلی ...

مرسی عزیزم چایی و که خیلی کم کردم نسکافه رو هم اصلا نمی خورم فقط پریروز خوردم دیگم نمی خورم بعد انتقالم نمی خورم هات چاکلت از این آماده ها کافئین داره؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم چایی و که خیلی کم کردم نسکافه رو هم اصلا نمی خورم فقط پریروز خوردم دیگم نمی خورم بعد انتق ...

بیس هات چاکلت یا قهوه هست یاکاکائو معمولا..هر دو رو میگن موقع بارداری کم کنید..

سلام خانوما خوبید؟؟من دانشجوام هفت تیر امتحانام شروع میشه . دوسه روز دیگه موعدمه.دکتر گفت بیا واسه ش ...

سلام عزیزم فریز کنید که بهتره شانس گرفتنشم بیشتر از فرش هست چرا قبول نمیکنه!!!!

حتی بعضی از دکترا فقط به جنین فریز معتقدن اصلا جنین تازه انتقال نمیدن

سلام دوستان من ماه پیش سیکل ای وی اف بودم ولی تخمکهام خوب رشد نکردن دکترم کنسلش کرد الان پریود شدم د ...

منم قبلا اینطوری شدم وقتی سیکل میکرومو کنسل کردم بیشتر بخاطر تاثیر داروهاست...دکتر به من میگفت هر وقت لک دیدی اونو به حساب پریودیت ندار روزی که خونریزی در حد پریود بود بذار روز اول

اخه خیلی کم خون دارم فقط چند تا قطره البته فعلا،ممکنه بع خاطر سینال اف های ماه پیش بوده باشه

اره بخاطر هموناست یکی دو روز بعدش زیاد میشه خونریزی اون روز و روز اول حساب کن نه الان و