2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خیلی ممنون آرزو جون انشاا... قسمت همه شما بشه

عزیزم خیلی خیلی مبارکه مامان شدنت 

انشاالله این معجزه نصیب همه خانومای منتظر بشه 😍😍😍😍🌺🌺🌺💓💓💓💓💓💙💙💙💙💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اگه روز 8 پررنگ تر نشده بود منم یه کوچولو دودل میشدم.الان که میگی پررنگ شده مطمئن باش گرفته.بنظرم اح ...

وای خدا کنخ عزیزم.اگه پررنگ نمیش چرا دو دل میشدی؟

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نداشتم.یه مریض دیگه زیر عمل ظاهرا این اتفاق براش افتاده بود.چون همه چی روداشتن می بردن سمت اتاق ع ...

منم بار اول لرز کردم و۳تاپتو روم انداختن انتقالمم منفی شد

وای خدا کنخ عزیزم.اگه پررنگ نمیش چرا دو دل میشدی؟

نه فقط بخاطر رنگش.کلا چون دو تا بی بی چکت خط افتاده میگم نمیشه هردوش خطا داشته باشه که.هرچند کلا احتمال خطا کمه ها.ولی خب وقتی دوتا بوده آدم خیالش خیلی راحت میشه.

کمتر از یک ربع خطش افتاد دیگه؟

نه فقط بخاطر رنگش.کلا چون دو تا بی بی چکت خط افتاده میگم نمیشه هردوش خطا داشته باشه که.هرچند کلا احت ...

اولی حدود ۸دقیقه.دومی روزبعد بعد ۳دقیقه

منم بار اول لرز کردم و۳تاپتو روم انداختن انتقالمم منفی شد

انتقال که بیهوشی نداره برای چی لرز کردی؟از استرس؟

این مریض دیروز تو اتاق عمل لرز کرده بود.من فکرکردم بخاطر بیهوشی بوده.

انتقال که بیهوشی نداره برای چی لرز کردی؟از استرس؟ این مریض دیروز تو اتاق عمل لرز کرده بود.من فکرکرد ...

انتقالم بدون بیهوشی بود.اصلا استرس نداشتم.میگن وقتی بدن جنینو پس میزنه لرز میکنی

انتقالم بدون بیهوشی بود.اصلا استرس نداشتم.میگن وقتی بدن جنینو پس میزنه لرز میکنی

چه عجیب نشنیده بودم.آخه اون چهارتا سلول چرا باید تاثیر به این بزرگی بذاره.

البته اینم بگم.فکر کنم گفتن لرز کرده که به بقیه استرس وارد نشه.وگرنه بنظرم فقط یه لرز ساده نبود.بیشتر از نیم ساعت همه درگیر شدن.چند دقیقه یبار میومدن یه دارو از اتاق ریکاوری براش میبردن.چندتا پرستار از طبقه چهار اومدن بالا سرش دکترم تمام وقت بالای سرش بود.من هرچی تونستم قرآن وسوره هایی که حفظ بودم براش خوندم.

کاش عضو نی نی سایت بود ازش می‌پرسیدیم چی شده.

قبلا ۴بار بتام مثبت شده بعدش سقط شده.دعاکن

چشم عزیزم حتما دعا میکنم.اگر میتونی با دکترت تماس بگیرببین کاری لازم نیست بکنی.خیلی مراقب خودت باش و استراحت کن.آیت الکرسی بخون برای سلامتی خودت و نی نی هات.