2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
نه من تاحالا ندیدم همون روزبهت نوبت بدن.خیلیا رودیدم اصرار میکنن. نهایتا بهشون میگن بشینید اگر شد آخ ...

به خدا دیگه حوصله درمان ندارم ،دیگه بریدم،حتی رویان هم دوست ندارم برم،دلم میخواد شهر خودمون ادامه بدم اما چ کنم که اینجا امکانات درمان کمه و پزشک خوب ارولوژی نداره،ولی شما درست میگید نباید دو دل بشم،دیگه هرچی خدا بخواد 😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب پس حتما میگیرم بعد انتقال فقط شیاف داد بهت؟

نه آمپولم داد.گفت امروز یکی بعدش هر سه روز یکی.شیاف هم هر12 ساعت.

تازه من به آمپول حساسیت دارم جاش به شدت کبود ودردناک میشه ولی گفت عیب نداره بزن تحمل کن  

به خدا دیگه حوصله درمان ندارم ،دیگه بریدم،حتی رویان هم دوست ندارم برم،دلم میخواد شهر خودمون ادامه بد ...

میدونم حق داری منم واقعا خسته شدم.چه کنیم بچه دار شدن ما هم اینطوری سخت شده.

عیب نداره یه مدت استراحت کن باز دوباره انرژی میگیری بقیه راه رو ادامه میدی.

ایشالا به نی نی دارشدن نزدیکی عزیزم   

من هردوتاش وقت گرفتم تو یه روز نهایتش رفتم ابن سینا چون همه بهم گفتن برم ابن سینا

از چه نظر ابن سینا بهتره؟من به این دلیل میخوام برم ابن سینا چون میگن دارن برای ذخیره کم یه درمان هایی انجام میدن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای جون مبارکههه برای منم دعا کن برای هممون البته مامان شدی شک نکن

عزیزم شما میدونی سیکل کوتاه و بلند و طبیعی چی هست؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
میدونم حق داری منم واقعا خسته شدم.چه کنیم بچه دار شدن ما هم اینطوری سخت شده. عیب نداره یه مدت استرا ...

ممنونم عزیزم،منم دعا میکنم که خیلی زود زود مامان بشی 🙏

آها بعد کدوم مرکز میرید

من ابن سینا میرم.

راستی رایگان بود.بعضی بچه ها گفتن موقع انتقال پولش رومیگیرن ولی تو ریز هزینه ها نبود.

فقط یه چیزی که عجیبه،روز قبلش به من گفتن حداکثر 2میلیون و300 هزینه انتقال میشه.روز انتقال رفتیم گفت 2میلیون و750. ولی تو ریز هزینه ها اسم آزمایش کرونا نبود.یه 600 تومن و یه 700 تومن هزینه های کشت بلاستوسیت و از فریز درآوردن بود.برای همین بیشتر شده بود ظاهرا.

چه باحال از روز 7 مثبت رونشون دادی؟ بلاست انتقال داده بودی آره؟ ایشالا مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شد ...

ان شاالله مثبت باشه.بله بلاست.واقعا این بی بی قابل اعتماده؟

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺
من ابن سینا میرم. راستی رایگان بود.بعضی بچه ها گفتن موقع انتقال پولش رومیگیرن ولی تو ریز هزینه ها ن ...

آها که اینطور.ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من ابن سینا میرم. راستی رایگان بود.بعضی بچه ها گفتن موقع انتقال پولش رومیگیرن ولی تو ریز هزینه ها ن ...

شما میدونید سیکل کوتاه و بلند و طبیعی چیه؟

سلام دوستان میشه بگید سیکل کوتاه و سیکل بلند و سیکل طبیعی چی هستن؟ @زینبی_بابا    

عزیزم سیکل انتقال منظورته یا سیکل پانکچر و تخمک کشی؟ 

گلم آنا جون تو 10 صفحه اول تاپیک اینا رو توضیح داده اگر سوالی هست بعد از خوندنشون بهم بگو گلی درخدمتم

چون توضیح تمامش خیلی خیلی طولانی هست نمیتونم کامل بنویسم