2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
خدا روشکرعزیزم🙏.... اگه قبلا با حالت تهوع احساس میکردم باردارم  تازه چند هفتست  حالت تهوع ...

منم حالت تهوعم کم شده ، دقیقا پر انرژی شدم بعضی وقتها یادم‌میره باردارم😐 احتمال داره پهلوتون سرماخورده باشه ، هر وقت از حمام میاید بیرون یه پارچه نازک ببندید یخ نکنه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
انشاالله گل من مرسی😍😘 واقعااااا اهواز؟ بیمارستان امام انتقال میده؟😍😍😍

من اهواز نیستم .اما مرکز دولتی میرم .اینجا هم انتقال نمیدادن میگفتن یه چیز کشوریه اجازه نداریم .بعد زنگ زدیم تهران وتبریزودوسه جای دیگه وقتی گفتن انتقال میدیم با مسئول بخش صحبت کردیم که اگه کشوریه پس چرا جاهای دیگه شروع کردن فقط شما میگین نه .که شکر خدا قبول کردن بریم انتقال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم حالت تهوعم کم شده ، دقیقا پر انرژی شدم بعضی وقتها یادم‌میره باردارم😐 احتمال داره پهلوتون سرماخو ...

منم یادم میره...احتمالش هست ممنون از راهنماییت عزیزم حتما اینکارو میکنم 🙏❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ممنونم عزیزم،میگم شما اطلاع داری که ابن سینا برای بار اول روزانه نوبت میده یا ن ؟

متوجه نشدم روزانه یعنی چی؟

من دفعه اول که وقت گرفتم برای دو سه هفته بعد وقت دادن.دفعه های بعدی هروقت زنگ بزنم همون هفته یا اگرآخر هفته باشه اول هفته بعدوقت میدن.البته اگر روز دوم پری باشم وبخوام سیکل روشروع کنم فرداش وقت میدن.

خب پری شدی خونریزی زیاد کردی؟؟ میگم دیر میشم نکنه زیاد بشم😑ضعیفم هستم میمیرم😂

نه خونریزیم مثل همیشه بودحتی شاید یه کم کمتر.منم درحالت عادی عقب مینداختم بعدش دردش خیلی زیادبود.ولی بعد پانکچرنه.نه درد داشتم نه خونریزی غیرطبیعی فقط وفقط زمانبندیش تغییرکرده بود.

تو تاپیک های مختلف دیدم یه سری از بچه ها تا شش ماه هم نامنظمی داشتن.اگررفتی تو سیکل انتقال که هیچی،اگرنرفتی به دکترت بگو بی نظم شدی،مدروکسی پروژسترون یا داروی مشابه میده درست میشه.

میشه لطفا بگین چقد طول میکشه جوابش حاضر بشه؟

فکرکنم دوروز.

من انقدر عصبانی شدم بعد تست (آخه تستی که ازمخاط بینی میگیرن خیلی سخت وآزاردهنده اس) که وقتی از اتاق آزمایش اومدم بیرون برگه اش روپاره کردم ریختم تو سطل آشغال   ولی تاجایی که یادمه تاریخ دوروز بعدو زده بود.

بعدشم نرفتم نتیجه اش روبگیرم.من چهارشنبه تست دادم ودوشنبه انتقال داشتم،گفتم اگرمثبت بشه خودشون جلومونو میگیرن دیگه.من که نیازی به جوابش نداشتم ونگرفتم.

سلام میشه لطفا من و راهنمایی کنین     دکتر واسم گونال اف و اورگالوتران نوشته ولی متاسفانه ...

من برای پانکچر اینارومصرف کردم.ایرانی هم بود.23 تا تخمک داشتم که 19تاش بالغ وخوب بود.نگران نباش.

من امروز اومدم ابن سینا بهم گفت دکترت دکتر فاطمی گفتم میخوام با عارفی باشم گفت اون مخصوص کسایی که سق ...

فاطمی خیلی خوبه.من پیشش عمل تخلیه کیست انجام دادم.نظر وتجویز واخلاقش خوب بود راضی بودم.کلا جزو دکتراییه که سرش شلوغه.نگران نباش.

وای منم امروز وقت داشتم مثل اینکه یه مریض خیلی حالش بد میشه تو اتاق عمل باهاش میره بیمارستان دکتر کن ...

ااا مامان ماهک توهم اومدی دوشنبه؟آره دیدی چه وضعیتی بود؟من اون پایین منتظر بودم انتقالم انجام بشه.نمیدونی یهو چقدرشلوغ شد.همه استرس گرفته بودن داشتن میدویدن.انتقال منم دکتر کریمی انجام داد چون دکترذنوبی دیگه دستش بند اون بنده خدا شد.

ااا مامان ماهک توهم اومدی دوشنبه؟آره دیدی چه وضعیتی بود؟من اون پایین منتظر بودم انتقالم انجام بشه.نم ...

اره 

چی شده بود ؟

اخههه تو انتقال دادی؟؟ بسلامتی ایشالا

چندتا انتقال دادی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
متوجه نشدم روزانه یعنی چی؟ من دفعه اول که وقت گرفتم برای دو سه هفته بعد وقت دادن.دفعه های بعدی هروق ...

همون منظورم بار اول بود،آخه من شهرستانی هستم،میرم رویان میخواستم بدونم دفعه بعد که رفتم رویان، امکان داره بدون نوبت قبلی خودم و همسرم ابن سینا هم ویزیت بشیم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها امروز روز ۶انتقالمه عصرلک به اندازه ی سکه ی بزرگ‌قهوه ای کمرنگ با یکم صورتی توش دیده میشد.شیا ...

شش روز بعد انتقال که پریود نمیشی.چه گرفته باشه چه نه.نگران نباش اون عکس العمل دیواره رحمت هست.معمولا میگن این لک بخاطر لانه گزینیه.این رو من تو سایت یه پزشک هم خوندم که واکنش به لانه گزینی جنین ممکنه به صورت لک های کم یا لخته ملایم باشه.

ایشالا که انتقالت مثبت بوده.