2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
من از روز تخمک کشی تا همین چند روز پیش رکتال میزاشتم و مشکلی نداشتم الان چند روزه ببخشید فکر کنم همو ...

آخی عزیزم، ناراحت شدم، چون من تا 16 هفته که میزاشتم رکتال گذاشتم و راضی بودم، پماد آنتی هموروئید استفاده کن، یا حداقل با یه دکتر مشورت کن، اینجوری که اذیت میشی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ممنونم خانمي...انكار از ٢٢خرداد وارد چهار ماهكي ميشه،،؟؟؟

نه عزیزم، چهار ماه تمام و وارد 5 ماهگی میشه، حساب کردنش خیلی راحته 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون یعنی شیر دوش برقی رو تو سیسمونی بگیریم ؟ شما چه مارکی گرفتین 🌺

لیانا جون، دوستم وقتی بچه ش دنیا اومد متأسفانه بخاطر نوک سینه ش که فرورفته و خییییییلی بد بود نتونست به بچه ش شیر بده ولی دست از تلاش برنداشت، چون میگفت من باااید به بچه م شیر بدم، یه شیردوش برقی خرید 200 تومن، از کالا پزشکی، اندازه یه پاوربانک، یعنی راحت میزاشت تو ساک بچه ش و با خودش همه جا میبرد، همو ن باعث شد که هم سینه هاشو تخلیه کنه و تب نکنه، هم شیرش زیاد شد، هم نوک سینه ش اومد بیرون و در کمتر از یه هفته، بچه ش از سینه ش تغذیه روز شروع کرد، واقعاً شیردوش خییییییلی بهش کمک کرد، الآنم دخترش 6 ماهشه و یه قطره شیرخشک هم نخورده 

سلام گلم 😍😍😍💗دکتر منم شبنم سالمی هست عزیزم انشاالله زود مامان میشی کارش عالیه😘😘 انتقال دادی؟ ...

ایشالا شما هم نی نی دار بشین.دکتر خوبیه من که  خیلی خوب باهاش ارتباط گرفتم چون واسم مهم بود با دکترم راحت باشم.الان تو سیکل انتقالم احتمالا آخر ماه میسه انتقالم.تا الان حدود 12 میلیون خرجم شده البته هنوز هزینه انتقال رو ندادم اونم طرفای دو نیم میشه.بار اولم نیست من یه دختر 6 ساله دارم که رویان ای وی اف کردم

برامن‌داروزیاده استرادیول‌تا۳روز‌روزی‌۳تا..‌بعدش‌۴تاش‌کنم‌.. فرتیل‌سی‌ام‌هر۸ساعت‌یدونه پنتوکسی‌فی ...

چرا دکترم واسم تجوویز نکرد حتی بهش گفتم خانم دکتر احتیاجه ویتامین خاصی مصرف کنم؟گفت فقط فولیک اسیدتو ادامه بده

[QUOTE=139506279]بسلامتی عزیزم،از دکتر دادفر راضی هستید؟دکتر همسرم خردمند بود ۳ سال زیر نظرش بود اصلا ازش راضی نبودم ...

راستش وقتی خانم دکتر مشکل شوهرمو فهمید یه نامه داد به دکتر دادفر که یه بار ویزیت بشیم پیشش.و بعدشم اومد تو اتاق عمل روز پانکچر من از شوهرم نمونه برداشت.کلا دو بار بیشتر ندیدمش.نمیتونم نظر خاصی راجع بهش بدم ولی تو اهواز اورولوژ بهتر هم پیدا میسه

برامن‌داروزیاده استرادیول‌تا۳روز‌روزی‌۳تا..‌بعدش‌۴تاش‌کنم‌.. فرتیل‌سی‌ام‌هر۸ساعت‌یدونه پنتوکسی‌فی ...

فرتیل سی الان قیمتش چنده؟

از کجا خریدید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
لیانا جون، دوستم وقتی بچه ش دنیا اومد متأسفانه بخاطر نوک سینه ش که فرورفته و خییییییلی بد بود نتونست ...

فدات مرضی جون مرسی از راهنماییت پس خیلی چیز خوبیه حتما ایشالا میگیرم 

نی نی مرداد ماهی میشه به سلامتی  ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات مرضی جون مرسی از راهنماییت پس خیلی چیز خوبیه حتما ایشالا میگیرم  نی نی مرداد ماهی میشه ؟

خواهش میکنم عزیزم 

نه به امید خدا، تیر ماهی میشه 

الآن 33 هفته هستم، 37 هفتگی میرم سونو که برام نوبت سزارین بزنه، بین 21 تا 27 تیر میتونم سزارین کنم 

دوستان پودر اینوفولیکم بگید لطفا از کجا گیر بیارم @زینبی_بابا     زینبی جان میشه کمکم ...

عزیزم من دوستم چند وقت پیش گرفت ازش پرسیدم هر وقت جواب بده بهت میگم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خواهش میکنم عزیزم  نه به امید خدا، تیر ماهی میشه  الآن 33 هفته هستم، 37 هفتگی میرم سونو ...

به سلامتی دختر نازت رو بغل کنی قسمت همه منتظرا 

ایشالا بشه ۹۹/۴/۲۴🤩🤩

خواهش میکنم عزیزم  نه به امید خدا، تیر ماهی میشه  الآن 33 هفته هستم، 37 هفتگی میرم سونو ...

مرضی جون تو‌سونو ان تی تاریخ زایمانت رو یادته ؟ 

اره خانمی من تو سیکل انتقال فرتیل سی ام داشتم

عزیزم ممنونم ازت .شما روزی چندتا میخوردین دکتر ب من گف روزی یکی ولی مسئول داروخونه گفتن روز دوتا بخور.بعد اینکه شما بار چندمتون بود برای انتقال و جنین تون چندروزه بود چه داروهای دیگه ای استفاده کردین

خانما کسی میدونه جنین 4 روزه همون بلاسته یا باید حتما به 5 روز برسه.اخه جنینای منو 4 روزه فریز کردن

۳روزه فریز میکنن و بعداز فریز به ۶روز برسه بلاست میشه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺