2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
رهاجون خوبی؟؟ جنسیت مشخص شد؟؟

سلام عزیزم خداروشکر ،شما خوبی؟😘 نه گلم ۲۶ خرداد نوبت سونو دارم ولی سونو اولی دکتر گفت احتمال زیاد دختر

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
منم ان تی و آنومالی رو انجام دادم اما سلفری و بقیه آزمایشای تکمیلی رو انجام ندادم.یعنی پیش این دکتر ...

نه عزیزم انجام ندادم ، اصلا نیازی نیست انجام بدی ، انومالی و ان تی خوب باشه دیگه بقیه نیاز نیست ، اکو فکر کنم بعد ۱۸ هفته ست ، دقیق نمیدونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون شسته رفته آخری ر میخوام که خلاصه  وتمیز بود    

جهت بررسی ژن غلظت خون:
MTHFR
PAI1

آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA

CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
خانوما قبل اینکه انتقال بدن جنین رو چ داروهایی میدن؟؟اونام گرونن آیا؟؟ اونایی. ک روز دوم پری رفتن و ...

بستگی داره نه گرون نیست استرادیول میدن اصولا با اسپرین و فولیک اسید 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه هنوز انتقال ندادم میخوام بدنم میتونم نمازم رو مثل همیشه ایستاده بخونم و خم شدنم اشکالی نداره ؟؟؟

عزیزم من ساعت ۱۱ صبح انتقال دادم ، دو ساعت بعدش نماز ظهر رو تو نمازخونه رویان ایستاده خوندم و بعدشم ایستاده ،بنظرم‌مشکلی نیست 

ای جانم همشهریمی😁😍😘 من پیش همشون رفتم. الان نزدیکه ۱ساله پیش دکتر شبنم سالمی میرم. قبلا پیش دکتر ...

واقعا خدا بگم چکار کنه این دکتر ها رو که الکی وقت آدم میگیرن،ناراحت نباش عزیزم،همه که قرار نیست بار اول مثبت بشن،خدا روشکر جنین داری،انشالله اینبار حتما مثبت میشی،عجله هم نکن بزار وضعیت یکم عادی بشه بعد برو خدا رو چه دیدی شاید تا اون موقع خودت طبیعی بار شدی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای جانم همشهریمی😁😍😘 من پیش همشون رفتم. الان نزدیکه ۱ساله پیش دکتر شبنم سالمی میرم. قبلا پیش دکتر ...

یعنی وقتی سپتوم رو برداشتی،نمیشد طبیعی اقدام کنی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دقیقا همینطوره... این تاپیک جای دلگرم کردن های الکی اطلاعات ناقص دادن نیست.. واقعیت ها رو باید گفت ...

آره عزیزم ،من خودم هم همین شرایط رو دارم ولی با این تفاوت که زود تر از دکتر متوجه شدم بهش گفتم خانم دکتر نکنه دارم یائسه میشم گفت ن بابا این چه حرفیه همچین چیزی نیست،ولی بعد که دکترم رو عوض کردم و خواستم وارد سیکل میکرو بشم دکتر وقتی جواب fsh رودید جا خورد،گفت مگر تو چند سالته باید خیلی زود آی وی اف کنی،الان ۲ سال از اون روز میگذره و من هنوز به نتیجه نرسیدم،البته نا گفته نماند که دکترم میگفت سونو با آزمایشات همخونی نداره،یعنی وضعیت تخمدان هام خوب بود ولی به داروهای محرک درست جواب میداد و آمپول زیادی زدم

میشد ولی من ذخیرم لب مرزه 

یکم خودت رو تقویت کن بیشتر به خودت برس،پیاده روی کن خیلی خوبه برای تقویت تخمدان،من تو یه تاپیک خوندم خیلی ها با ذخیره نزدیک به صفر طبیعی باردار شدن،منم ذخیرم کمه ولی به خاطر شرایط اسپرم باید میکرو کنم

ممنون خواهر گلم😔😔واقعا دیگه توان مشکل دیگه ای ندارم امیدوارم هیچ کس مث من بغلش خالی نمونه داغ بی ب ...

عزیزم انشالله خیلی زود بچت رو بغل میگیری  😍

تا حالا مرکز ناباروری اصفهان رفتی؟رویان رو میگم. میگن عالیه من واقعا دلم میخواد یه بار برای چکاب برم ...

من یه بار اصفهان آی وی اف کردم،نمیدونم بگم خوبه یا ن،میدونی من از مراکز کلاخوشم نمیاد چون گروهی کار میکنن ولی از لحاظ امکانات جنین شناسی بهتر از مراکز دولتی ان،اونجا هم اگر رفتی حتما برو زیر نظر دکتر احمدی یا کلانتر،اینها پزشکای اصلی هستن،اگر میخوای بری از همین حالا زنگ بزن نوبت بگیر،چون فکر کنم دیر  نوبت بدن